1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Halkbank'tan Müjdeli Haber: Emeklilere, Asgari Ücretlilere ve Memurlara 30 Bin TL'lik Kredi Onaylandı!
Halkbank'tan Müjdeli Haber: Emeklilere, Asgari Ücretlilere ve Memurlara 30 Bin TL'lik Kredi Onaylandı!

Halkbank'tan Müjdeli Haber: Emeklilere, Asgari Ücretlilere ve Memurlara 30 Bin TL'lik Kredi Onaylandı!

Halkbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir kredi paketi duyurdu. Bu paket kapsamında, emeklilerden asgari ücretlilere, memurlardan diğer düzenli gelire sahip kişilere kadar geniş bir kesime hitap ediyor.

A+A-

Halkbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir kredi paketi duyurdu. Bu paket kapsamında, emeklilerden asgari ücretlilere, memurlardan diğer düzenli gelire sahip kişilere kadar geniş bir kesime hitap ediyor. Banka, 30 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini hızlı ve kolay bir şekilde onaylıyor.

Kampanyaya başvuru yapacak olanlar için yaş sınırı 18 ve üstü olarak belirlendi. Başvurular, Halkbank şubelerinden, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Kredi paketi, en uygun faiz oranlarından biriyle sunulmakta ve 36 aya kadar vadeli seçenekler sunulmaktadır.

Halkbank'ın bu kampanyası kapsamında verilecek olan 30 bin TL'lik kredi için aylık taksit tutarı 2.323,12 TL olarak belirlenirken, toplam geri ödeme miktarı ise 83.632,32 TL oluyor. Başvuruların onaylanması durumunda, kredi tutarı aynı gün içinde IBAN numarasına yatırılıyor.

Bu fırsatı kaçırmak istemeyenlerin en geç 31 Mayıs'a kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. Halkbank, vatandaşlarına bu destek paketiyle mali açıdan rahatlamalarını sağlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.