1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank’tan müjde! Yüzde 0,37 faiz oranları ile 6 ay geri ödemesiz 25 bin TL kredi…
Halkbank’tan müjde! Yüzde 0,37 faiz oranları ile 6 ay geri ödemesiz 25 bin TL kredi…

Halkbank’tan müjde! Yüzde 0,37 faiz oranları ile 6 ay geri ödemesiz 25 bin TL kredi…

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank korona virüs salgını ile mücadele sırasında ekonomik anlamda zorluk çeken vatandaşlar için destek kredileri vermeye devam ediyor.

A+A-

6 ay boyunca geri ödemesiz olarak kredi paketleri yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Sadece yüzde 0,37 faiz oranları ile verilen kredi kapsamı herkes tarafından merak ediliyor.

Şimdi al mayısta öde adımı ile binlerce vatandaş rahat edecek. 6 ay ertelemeli Halkbank kredi faiz oranları ile de dikkatleri çekiyor. Mayıs 2021 tarihi ile geri ödemeler başlayacak. Esnaf destek paketi kapsamında faiz oranlarının bu kadar düşük olması ve 25 bin TL ye varan fırsatları sunması büyük bir rahatlık oluyor. KOBİ desteklerine özel olarak verilen kredi maddi anlamda zorluk çeken birçok kişinin yanında olacak.

Halkbank kredi başvurusu…

Halkbank kredi başvurusu yapacak vatandaşlar hem şubeler üzerinden adımları tamamlayabilecek oldukları gibi hem de internet bankacılıkları üzerinden yapabilecekler. İnternet üzerinden formları dolduran vatandaşlara en kısa sürede olumlu ya da olumsuz dönüşler yapılacaktır.

Esnaflar için 25 bin TL ye varan kredi fırsatları 6 ay olarak geri ödemesiz verilirken 0,37 faiz oranları ile de büyük bir rahatlama sunacak. Vatandaşların formu doldurdukları sırada esnaf olma şartı aranırken esnaf olduklarını kanıtlayacak şekilde belge sunmaları ya da vergi levhalarını bankaya sunması gerekir.

Destek kredisi nedir?

Yaşanan korona virüs salgın süreçlerinde binlerce esnaf maddi anlamda zorluk çekti. Bu zorlu günlerde biraz da olsa rahat ettirmek ve fırsat sunmak için vatandaşlara sadece yüzde 0,37 faiz oranları ile beraber kredi fırsatları sunulacak. Altı ay boyunca geri ödemesi olması ve bu kadar düşük faiz oranları ile verilmesi birçok kapsamda rahatlıkları getirecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.