1. HABERLER

  2. HALK BANKASI

  3. Halkbank’tan müjde! 3 dakikada 30 bin TL kredi fırsatında kredi puanı sorgulamadan başvurular başlıyor…
Halkbank’tan müjde! 3 dakikada 30 bin TL kredi fırsatında kredi puanı sorgulamadan başvurular başlıyor…

Halkbank’tan müjde! 3 dakikada 30 bin TL kredi fırsatında kredi puanı sorgulamadan başvurular başlıyor…

Son zamanlarda meydana gelen ekonomik zorluklardan ötürü acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve bu süreçler içerisinde vatandaşların yanlarında yer almak için biri birinden farklı kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar bu süreç içerisinde acil nakit ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamak için kredi kullanmak için biri birinden farklı yolları tercih ediyorlar.

A+A-

Son zamanlarda meydana gelen ekonomik zorluklardan ötürü acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve bu süreçler içerisinde vatandaşların yanlarında yer  almak için biri birinden farklı kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar bu süreç içerisinde acil nakit ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamak için kredi kullanmak için biri birinden farklı yolları tercih ediyorlar. Halkbank aracılığı ile bu hızlı kredi kampanyaları süreçlerinde acil nakit ihtiyacı olanlar için anlık kredi fırsatları gelmeye devam ediyor.

Halkbank aracılığı ile en az 1000 en fazla 50 bin TL arasında fırsatlar verilmeye devam ediyor. Kredi fırsatları için SMS ya da online olarak başvuru kanalları tercih edilebilir. Hızlı krediye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ilk olarak başta mesaj olmak üzere bankaların biri birinden farklı olan online alternatifleri tercih edebilecekler. Son zamanlarda yaşanan ekonomik zorluklardan ötürü anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için banka tarafından anlık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Halk bankası tarafından sunulan hızlı kredi süreçlerinde acil nakit ihtiyacı yer alan vatandaşlar için biri birinden farklı kolaylıklar sunulmaya devam ediyor.

Halkbank aracılığı ile en az 1000 en fazla 50 bin TL olarak SMS ya da online başvuru yöntemleri ile başvurular yapılabilecek. Kısa mesaj yöntemi ya da internet üzerinden başvuru yapmak isteyenler anlık olarak yerine getirebilecekler.

2021 Halkbank hızlı kredi fırsatları

Halkbank hızlı kredi fırsatları için banka tarafından açıklamalar geldi. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 50 bin TL ye kadar krediyi 36 ay vade ile anlık olarak alabilecekler. SMS ya da onlinebaşvuru yöntemleri ile herkes başvurularını yapabilecekler. Mobil şubeler üzerinden başvurular yapılabileceği gibi bir yandan da mobil uygulama ve internet bankacılığı alternatifleri ile başvurular yapılacak.

Halkbank tarafından 30 bin TL kredi çeken bir vatandaş için 36 ay vadelik süreç içerisinde ödenecek faiz oranı yüzde 1,54 olarak açıkladı. Her ay ödenmesi gereken tutar olarak da 1448 TL hesaplandı. Kredi sonunda bankalara verilecek toplam ödeme miktarı 41 bin 344 TL olarak açıklandı. Bir yandan da hesaplarında otomatik ödeme talimatı verenler için aylık taksit ödemelerini vadesiz hesaplarından anlık olarak hesaplayabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.