1. HABERLER

  2. HALK BANKASI

  3. Halkbank’tan Kendi işini kurmak isteyenler için müjde! Tam 60 ay vade ile 6 ay ertelemeli kredi fırsatı…
Halkbank’tan Kendi işini kurmak isteyenler için müjde! Tam 60 ay vade ile 6 ay ertelemeli kredi fırsatı…

Halkbank’tan Kendi işini kurmak isteyenler için müjde! Tam 60 ay vade ile 6 ay ertelemeli kredi fırsatı…

Devlet bankalarından bir tanesi olarak yer alan Halkbank yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için destek vermeye devam ediyor. Özellik ile de istihdam durumlarını desteklemek ve ekonomiyi daha güçlü tutmak için destekler geliyor Başkan Recep Tayip Erdoğan tarafından gelen açıklama ile beraber lave istihdam finansman destek kampanyasına ek olarak Halkbank yeni bir destek vereceğini açıkladı

A+A-

Devlet bankalarından bir tanesi olarak yer alan Halkbank yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için destek vermeye devam ediyor. Özellik ile de istihdam durumlarını desteklemek ve ekonomiyi daha güçlü tutmak için destekler geliyor.

Başkan Recep Tayip Erdoğan tarafından gelen açıklama ile beraber lave istihdam finansman destek kampanyasına ek olarak Halkbank yeni bir destek vereceğini açıkladı. Bu sefer de 6 ay ertelemeli olarak 60 ay vade ile kredi destekleri verileceği açıklandı.

Halkbank tarafından verilecek destek kredisi kapsamında franchising kredisi ile dikkatleri çekecek. Bu alanda yer alacak kişiler için destek ödemeleri verilecek. Kendi sektörleri içerisinde başarılı olarak yer alan bir markanın ismini alarak, ispatlanmış olan markanın destekleri ile kendilerine verilen güvence sayesinde belirli bir üret karşılığında işletmelerin isimlerini kullanabilecekler. Kısaca bakılacak olduğu zaman ürünlerin ya da sunulan hizmetlerin dağıtımları sırasında kullanılan hizmet türü içindir.

Kredi avantajları

Kredi avantajlarına bakılacak olursa en az 60 ay uygulanacaktır. 6 ay ertelemeli eşit taksitli ya da serbest taksitli olarak verilecektir. Krediler için ilk yıla mahsus olarak en az 6 ay ödemesiz olarak dönem sunulacak. Kredi limitleri franchise giriş bedeli ile iş yerlerinde geçeri olacak demir başların temin edilmesi ve firma faaliyet alanlarında dekorasyonların yapılması için geçerli olacak. Mevcut iş yeri için geçerli olacak tüm harcamaların yüzde 75i olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.