1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank’tan İşletmelere Özel Can Suyu Destek Kredisi Başvuruları Nereden, Nasıl Yapılır?
Halkbank’tan İşletmelere Özel Can Suyu Destek Kredisi Başvuruları Nereden, Nasıl Yapılır?

Halkbank’tan İşletmelere Özel Can Suyu Destek Kredisi Başvuruları Nereden, Nasıl Yapılır?

Korona virüs salgını ardından normalleşme sürecinde Halkbank işletmelere özel can suyu destek kredisi başvuruları devam ediyor. Halkbank can suyu başvurusu nasıl yapılır, destek kredisi nasıl alınır? İşte bu destek kredisine ilişkin olarak diğer detaylar..

A+A-

Korona virüs salgını ardından normalleşme sürecinde Halkbank işletmelere özel can suyu destek kredisi başvuruları devam ediyor. Bu destek kredilerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar Temmuz ayı içerisinde de nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Korona virüs salgınından olumsuz yönde etkilenen esnafların normalleşme süreci içerisinde can suyu gibi nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına sunulan kredinin başvuruları devam ediyor. Peki, Halkbank can suyu başvurusu nasıl yapılır, destek kredisi nasıl alınır? 

Esnafların ihtiyaçlarını gidermeye devam etmek adına Halkbank tarafından can suyu destek kredileri verilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda küçük işletmelere sahip esnaflar bazı koşulları sağlamaları durumunda hem ödemesiz dönem avantajlarından faydalanabilmekte hem de düşük faiz imkânı ile bu dönemde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler.

Bu kapsamda verilmekte olan kredi imkânları yıllık cirosu 3.000.000 TL’yi aşmayan firmalara sağlanıyor. Aynı zamanda bu kredi imkânlarından faydalanmak isteyen işletmelerin Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi odası, Sanayi Odası, Meslek Odaları, Deniz Ticaret odası ya da Ticaret Borsası’na kayıtlı olmaları gerekiyor. Bu şartları sağlayan küçük işletmelere ödemesiz dönem ve düşük faiz avantajları sunularak nakit desteği sağlanıyor.

Halkbank Can Suyu Kredisi Başvuru

Nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyen küçük işletme sahipleri Halkbank can suyu kredisi başvuru yaparak gerekli şartları sağlamaları halinde bu kredi imkânlarından faydalanabiliyorlar. Küçük işletme sahipleri bu kredi imkânlarından en çok 25 bin lira olacak şekilde faydalanabiliyorlar.

İşletme kredisi olarak kullanılacak olan bu krediler 36 ay vadeyle ve 6 ay ertelemeli ödemeli olacak şekilde sunuluyor. Bu kredilerin geri ödemeleri ise eşit taksitler halinde sağlanacak. Bu kredi imkânına ilişkin olarak bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre krediler vatandaşlara bir defaya mahsus olmak üzere %0.75 faiz oranı ile sunulacak. Böylelikle de korona virüs sonrası ardından normalleşme sürecinde nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara kredi can suyu gibi gelecek.

Küçük işletme sahibi esnaflar Halkbank esnaf kredisi avantajından faydalanmak istedikleri zaman kredi başvurularını bankanın elektronik kanalları üzerinden gerçekleştirebilecekler. Böylelikle de şubeye gitmelerine gerek kalmadan bu kredi imkânlarından kolaylıkla faydalanabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum