1. HABERLER

  2. HALK BANKASI

  3. Halkbank’tan Ev Sahibi Olmayanlara Flaş Destek: Milyonlarca Kişi Ev Sahibi Olabilecek…
Halkbank’tan Ev Sahibi Olmayanlara Flaş Destek: Milyonlarca Kişi Ev Sahibi Olabilecek…

Halkbank’tan Ev Sahibi Olmayanlara Flaş Destek: Milyonlarca Kişi Ev Sahibi Olabilecek…

Vatandaşlar ev sahibi olurken hayallerine kavuşacaklar. Halkbank, elini taşın altına koyarak uygun şartlarda konut kredisini sunuyor. Herkes konut sahibi olabilecek işte detaylar…

A+A-

Vatandaşlar ev sahibi olurken hayallerine kavuşacaklar. Halkbank, elini taşın altına koyarak uygun şartlarda konut kredisini sunuyor. Herkes konut sahibi olabilecek işte detaylar…

Evini değiştirmek isteyenler, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların sitesine girerek kredi araştırması yapıyorlar. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bankası gibi kamu bankaları sürekli olarak kampanyalarını vatandaşlara sunuyorlar. İlk haber Halkbank’tan gelerek düşük faizli konut kredisini sunuyor. Yüksek faizli krediler bir süredir gündemdeydi ve vatandaşlar ev almakta zorlanıyorlardır. Halkbank bu konuda adım atarak düşük faizli kredileri sunmaya başladı.

Halkbank Düşük Faizli Konut Kredisi

Müşteriler konut kredisi ile beraber bankaya başvurdukları zaman özel ödeme ile beraber esnek ödemelerden yararlanabilecekler. Halkbank birçok müşterisine konut kredisi vererek kişilerin kira fiyatına ev almalarını sağlıyor. Vatandaşlar pandemi dönemi ile beraber ev almakta zorlandılar bu yüzden başvuran kişiler ödeme planını seçerek eşit taksitli, azalan taksitler, artan taksitler ile beraber ödeme planı seçebilecek ve geri ödeme yaparlarken zorlanmayacaklar.

Konut Kredisi Faizleri Ne Kadar?

Halkbank tarafından sunulan düşük faizli krediler ile beraber konut kredisi faizleri için banka aylık %1,38 oranında bir faiz oranı belirledi. Böylece bu konut kredisini faizi ile beraber 120 ay vadeli bir şekilde 100.000 TL’lik krediden yararlanabilir ve aylık 1.710 TL ödeyebilirsiniz. Bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar illerinde bulunan kendilerine en yakın Halkbank şubesine giderek başvuruda bulunabilecekler.

Şubede alacağınız konut ile alakalı ekspertiz raporu hazırlayarak kredi onayı alabilirsiniz. Halkbank üzerinden kredi onayı almak istiyorsanız ekspertiz raporunuzu hazır etmeli ve kredi başvurunda kullanmalısınız. Aksi takdirde düşük faizli konut kredisinden faydalanamayabilirsiniz.

Herkes bu krediler ile beraber rahatlıkla ev sahibi olabilecekler. Bunun için Halkbank şubelerine giderek daha detaylı bilgi alabilir ve sitenin resmi sayfası üzerinden Halkbank düşük faizli konut kredisi hakkında bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz Halkbank müşteri hizmetlerine bağlanarak günün istediğiniz saatinde düşük faizli konut kredilerinden yararlanabilir ve geri ödeme seçenekleri hakkında detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.