1. HABERLER

  2. HALK BANKASI

  3. Halk Bankası'ndan milyonlarca kişiye Müjde 0.77 Faiz Oranıyla 43.000 TL kredi veriyor! Tek yapmanız gereken şart...
Halk Bankası'ndan milyonlarca kişiye Müjde 0.77 Faiz Oranıyla 43.000 TL kredi veriyor! Tek yapmanız gereken şart...

Halk Bankası'ndan milyonlarca kişiye Müjde 0.77 Faiz Oranıyla 43.000 TL kredi veriyor! Tek yapmanız gereken şart...

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan Halkbank bazen piyasaya içerisinde görülmemiş ve duyulmamış bir takım kampanyalar ile beraber müşterileri şaşırtmaktadır.

A+A-

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan Halkbank bazen piyasaya içerisinde görülmemiş ve duyulmamış bir takım kampanyalar ile beraber müşterileri şaşırtmaktadır.

Son zamanlarda yaptığı kampanyayla beraber tekrardan tüm Türkiye'ye çapında bir hayli çok büyük bir şaşkınlığa sebebiyet vermiştir. Son zamanlardaki kredi faiz oranları 1.69 ile 1.80 arasında farklılık göstermektedir. Halk Bankası bu faiz oranlarının üzerine bir çizgi çekerek 0.77 faiz oranıyla 36 ay vadeli bir biçimde 43 bin TL'lik bir hayli cazip bir kampanyayı duyurmuş bulunur.

0.77 Faiz Oranı 36 Ay Taksit

Halk Bankası sunduğu 43000 TL'lik kredinin koşullarını açıklaması ile beraber daha fazla heyecanlanmış durumdadır. Çünkü bu derece yüksek derecedeki bir miktarı böylesine uygun bir faiz oranlarıyla şu en temel kadar hiçbir banka sunmaya cesaret edememiştir. 0.77 faiz oranıyla sunulan krediye koşulları da okunduğunda bir hayli kullanılabilir ve kolay bir kredi olduğu ortaya çıkmaktadır.

6 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen yurttaşlar 1500 TL kredi masrafı ve ayrıca 350 TL sigorta ile beraber bu krediden faydalen temelbilirler. Erteleme olanağı bu vade için bulunmamaktadır.

12 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen yurttaşlar 2500 TL kredi masrafı ve ayrıca 650 TL sigorta ile beraber bu krediden faydalen temelbilirler. Erteleme olanağı bu vade için 2 ay olarak belirlenmiştir.

18 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen yurttaşlar 4500 TL kredi masrafı ve ayrıca 750 TL sigorta ile beraber bu krediden faydalen temelbilirler. Erteleme olanağı bu vade için 3 ay olarak belirlenmiştir.

24 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen yurttaşlar 6000 TL kredi masrafı ve ayrıca 900 TL sigorta ile beraber bu krediden faydalen temelbilirler. Erteleme olanağı bu vade için 3 ay olarak belirlenmiştir.

36 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen yurttaşlar 7000 TL kredi masrafı ve ayrıca 1100 TL sigorta ile beraber bu krediden faydalen temelbilirler. Erteleme olanağı bu vade için 3 ay olarak belirlenmiştir.

Kredi KKB puanı 1800 ve üzeri olan yurttaşlara verilmektedir. Bu sebeple her yurtdaşın bu belirtilen krediyi alması mümkün olmayacaktır. Krediye müracaat yapılmasıyla beraber değerlendirme süreci başlamaktadır. 24 saat içerisinde sonuç sms olarak iletilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.