1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbankası'ndan 25 bin TL kredi paketi! 6 Ay Ödemesiz 36 Ay taksitle hemen başvurun!
Halkbankası'ndan 25 bin TL kredi paketi! 6 Ay Ödemesiz 36 Ay taksitle hemen başvurun!

Halkbankası'ndan 25 bin TL kredi paketi! 6 Ay Ödemesiz 36 Ay taksitle hemen başvurun!

Halkbank tarafından ayırım yapılmaksızın bütün esnaflara verilen Halkbank esnaf kredisi detayları pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. 25 bin lira nakit kredi desteği ile esnafların rahatlamaları sağlanıyor. Bu konu hakkında pek çok vatandaş kredi için gereken şartlar ve gerekli olan belgeler gibi ayrıntıları merak ediyor İşte merak edenler için detaylar..

A+A-

Halkbank tarafından ayırım yapılmaksızın bütün esnaflara verilen Halkbank esnaf kredisi detayları pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. 25 bin lira nakit kredi desteği ile esnafların rahatlamaları sağlanıyor. Bu konu hakkında pek çok vatandaş kredi için gereken şartlar ve gerekli olan belgeler gibi ayrıntıları merak ediyor.

Halkbank Esnaf Kredisi Şartları Nelerdir?

Korona virüs süreci ardından destek paketleri kapsamında vatandaşın yanında olunurken bir destek de Halkbank’tan esnaflar için geliyor ve vatandaşlar Halkbank esnaf kredisi şartları nelerdir diye merak ediyor. Esnafın zor gününde yanında olan Halkbank 25 bin lira nakit olarak kredi desteği imkânı sunuyor. 36 ay vade ile verilecek olan bu kredi imkânı esnafın işlerini daha kolay yürütmeleri adına bu zor süreçte sunuluyor.

Verilen bu destek paketi kapsamında bugüne kadar faiz destekli olan kredilerden yararlanamamış olan esnafların faydalanması adına veriliyor. Vatandaşlara bu kredi imkânı 25 bin lira nakit, 6 aya kadar ödemesiz ve 36 ay ödemeli olacak şekilde verilebilecek. Böylelikle de esnaf zor günlerinde rahat bir nefes alma imkânı bulacak.

Bu kredi imkânından sanatkârlar ve esnaflar yararlanabileceklerdir. Esnafa özel olarak sunulmuş olan bu iki yeni ürün esnafların zor günlerinde yanında olmak adına sunuluyor. Bu kredi imkânlarından faydalanmak isteyen sanatkar ve esnaf vatandaşlar başvurularını son derecede kolay bir şekilde de gerçekleştirebiliyorlar. Bunun için vatandaşların ilk olarak Halkbank internet sitesi üzerinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Bu formu doldurmaları ardından müşteri ilişkileri yöneticisi başvuru formunu dolduran vatandaşları arıyor. Böylelikle de vatandaşların kredi talepleri değerlendiriliyor.

Halkbank 25 Bin Lira Esnaf Kredisi Başvurusu Gerekli Belgeler

Esnaf kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar esnaf kredisi başvurusu gerekli belgeler nelerdir diye de merak ediyorlar. Çok kolay bir şekilde başvuru yapabilecek olan kişilerin yalnızca nüfus cüzdanları ve vergi levhası başvuru yapmaları için yeterli oluyor. Aynı zamanda kredi başvurusunda bulunan vatandaşların sicil kayıtlarının olup olmadığı ve esnaf odasına kayıtlı olup olmadıkları da Halkbank tarafından online olarak sorgulanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum