1. HABERLER

  2. HALK BANKASI

  3. Halkbank yıl sonu kampanyası yaptı! 125 Bin TL’den 225 Bin TL’ye kadar kredi…
Halkbank yıl sonu kampanyası yaptı! 125 Bin TL’den 225 Bin TL’ye kadar kredi…

Halkbank yıl sonu kampanyası yaptı! 125 Bin TL’den 225 Bin TL’ye kadar kredi…

Halkbank bu yaşanan zorlu günlerde vatandaşların biraz da olsa rahat etmesi için tam 60 ay vadeli olarak kredi fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Esnafların biraz da olsa rahat etmesi için onlara özel verilen 60 ay vadeli kredi fırsatları ile herkes rahat bir nefes alacak.

A+A-

3 ve 6 aylık olarak verilecek kredi kampanyaları ile beraber vatandaşlara 125, 150,175 ve 225 bin TL olarak 60 ay vade imkanları ile kredi fırsatları verilecek. Herkes tarafından merak edilen Halkbank 60 ay vadeli kredi fırsatları için tüm detayları sizler için derledik.

Halkbank 60 ay vadeli kredi başvuruları için neler gerekir?

Esnaf ve sanatkarlar odasında üye olan ve esnaf sanatkarlar sicil müdürlüğünde kayıtlı olarak yer alan, en az 3 aylık sürede işlevlerine devam eden, iş ya da ikamet edilen ilçelerde faaliyetlerine devam eden esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatiflerinde ortak olarak yer alırken medeni haklarını kullanmak için ehliyete sahip olan kişilerde kredi kullanma fırsatları verilecek.

Ödemeler nasıl yapılacak?

Esnaf ve sanatkarlar için özel olarak verilen kredi kapsamlarında uzun vadeli olarak fırsatlar dikkatleri çekerken bir yandan da uygun ödeme ve cazip faiz oranları ile yer alıyor. Hammadde yanı sıra döner sermaye ihtiyaçları kapsamında verilen krediler için ESKKK risk gruplarına göre en azami olarak 125 bin, 150 bin, 175 bin ve 225 bin limitli olan krediler geliyor.

ESKKK kefaletleri ile değil de, ESKKK kefaleti olmadan da hazine destekleri kapsamında son derece dikkatleri çeken uygun faiz oranları ile de yer alacak. İşletmelerin mevcut olan durumlarına göre ve mali veri değerlendirmeleri ile azami olarak 100 bin TL’den 225 bin TL ye kadar kredi fırsatları verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.