1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi yapılandırması olacak mı? 12 Ay ertelemeli kredi
Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi yapılandırması olacak mı? 12 Ay ertelemeli kredi

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi yapılandırması olacak mı? 12 Ay ertelemeli kredi

Pek çok vatandaşın son dönemlerde en çok merak ettikleri konulardan birisi de kredi yapılandırması olacak mı konusu oldu. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Aynı zamanda kamu bankaları tarafından 12 ay ödemesiz ve %0.64 faiz oranıyla kredi paketleri de açıklandı. İşte normalleşme sürecinde verilen bu krediler hakkında merak edilen diğer detaylar..

A+A-

Pek çok vatandaşın son dönemlerde en çok merak ettikleri konulardan birisi de kredi yapılandırması olacak mı konusu oldu. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Aynı zamanda kamu bankaları tarafından 12 ay ödemesiz ve %0.64 faiz oranıyla kredi paketleri de açıklandı. Konut, taşıt ve tatil destek kredileri olarak verilen bu krediler de vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu zamana kadarki en düşük faiz oranıyla verilen paketlerin yapılandırılıp yapılandırılmayacağı pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor.

Kamu Bankaları Normalleşme Kredisi Paketleri

Korona virüs salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte yeni normalleşme sürecinde kamu bankaları normalleşme kredisi paketleri devreye sokuldu. İşte Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından devreye giren kredi paketlerine ilişkin detaylar..

Halkbank Konut Kredisi

Konut alacak vatandaşlara Halkbank tarafından 12 ay ertelemeli ve 0.64 faiz oranıyla konut kredisi veriliyor. Ankara, İzmir, İstanbul için 750 bin liraya kadar olan kredi imkânı diğer iller için de 500 bin liraya kadar veriliyor.

Halkbank Taşıt Kredisi

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan binek veya ticari araç alan vatandaşlara taşıt kredisi destek paketi sunuluyor. 60 aya varan vade seçenekleriyle verilen taşıt kredisi 0 km taşıtlar için %0.49 faiz oranıyla 120 bin liraya kadar veriliyor. 7 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için de 60 aya varan vade seçenekleriyle %0.82 faiz oranıyla 150 bin liraya kadar veriliyor.

Vakıfbank Konut Kredisi

Düşük faizli konut kredisi veren kamu bankalarından birisi de Vakıfbank. Ankara, İzmir, İstanbul için 750 bin liraya kadar ve diğer iller için 500 bin liraya kadar verilen konut kredileri sıfır konutlar için %0.64 faiz oranıyla ve ikinci el konutlar için %0.74 faiz oranıyla veriliyor. Yine bu krediler 12 ay ertelemeli ve 180 ay taksitle veriliyor.

Vakıfbank Taşıt Kredisi

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan 0 km ticari ya da binek araç alacak kişilere aylık %0.49-%0.69 arasında faiz oranlarıyla kredi imkânı veriliyor. İkinci el taşıtlar için de %0.82 oranında taşıt kredisi veriliyor. Azami limit ise 150 bin lira olarak belirlenmiş durumda.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ankara, İzmir, İstanbul için 750 bin ve diğer iller için de 500 bin liraya kadar konut kredisi 12 ay ödemesiz olarak veriliyor. Sıfır konutlar için %0.64 ve ikinci el konutlar için %0.74 faiz oranı olan krediler 180 ay taksitle sunuluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan araç alan vatandaşlar için taşıt kredisi veren bankalardan birisi de Ziraat Bankası. 0 araçlar için %0.49-%0.69 arasında faiz oranları olurken ikinci el araçlar için faiz oranları %0.82 oranında oluyor. Bu krediler 150 bin liraya kadar 36 ay vadeli olarak sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.