1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank kolay ödemeli kredi paketleri! Memur, işçi ve emeklilere özel kredi imkânları
Halkbank kolay ödemeli kredi paketleri! Memur, işçi ve emeklilere özel kredi imkânları

Halkbank kolay ödemeli kredi paketleri! Memur, işçi ve emeklilere özel kredi imkânları

Emekli, memur ve işçiler için Halkbank kolay ödemeli kredi paketleri sunuluyor. Halkbank kolay ödemeli kredi paketleri! Memur, işçi ve emeklilere özel kredi imkânları Nakit ihtiyacı olan müşteriler 3’lü paket kapsamında kredilerden faydalanarak nakit ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.

A+A-

Emekli, memur ve işçiler için Halkbank kolay ödemeli kredi paketleri sunuluyor. Nakit ihtiyacı olan müşteriler 3’lü paket kapsamında kredilerden faydalanarak nakit ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Halkbank’tan müşterilerine esnek ödeme imkânları ile sunulan bu krediler için pek çok vatandaş kredi faiz oranlarını ve geri ödeme sürecini de merak ediyor. İşte merak edenler için Halkbank 3’lü kredi paketine ilişkin olarak detaylar..

Korona virüs salgını ardından normalleşme sürecinde ekonominin canlanması adına kamu bankaları tarafından konut, araç ve tatil kredi imkânları sunuldu. Vatandaşlar bu kredi paketleri sayesinde ihtiyaçlarına yönelik olarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Yine vatandaşlar doğrudan nakit ihtiyacını da bu kredi paketleri sayesinde karşılayabilmektedirler.

Halkbank 3’lü Kredi Paketleri

Halkbank tarafından Halkbank 3’lü kredi paketleri kapsamında memur, emekli ve işçilere özel kredi imkânları sunuluyor. Bu üçlü kredi paketleri; memurlar için kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi, emekliler için mutlu emekli ihtiyaç kredisi ve işçiler için de özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi şeklinde olmaktadır.

Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi kapsamında maaşlarını Halkbank’tan alan emekli vatandaşlar için özel imkân sunuluyor. Halkbank’tan emekli maaşlarını alan ya da almaya taahhüt eden emekli vatandaşlara %0.92’den başlayan faiz oranlarıyla ve kişiye özel geri ödeme seçenekleriyle 10 bin liraya kadar 60 ay vadeli kredi imkânları sunuluyor.

Kamu çalışanlarına özel kredi kapsamında ise memurlar için Halkbank tarafından özel kredi imkânı sunuluyor. Bu kredi imkânında ise %0.98’den başlayan faiz oranlarıyla 60 ay vadeli, 10 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi imkânı sunuluyor. Memurlar bu kredileri tahsis ücreti ödeyerek aylık olarak %0.98 faiz oranı ile çekebilirken tahsis oranı ödemeden de aylık olarak %1.03 faiz oranıyla da kredilerden faydalanabilmektedirler.

Halkbank ihtiyaç kredisi için işçilere özel olarak da özel sektörde çalışanlar için özel kredi imkânı sunuluyor. Bu kredilerde işçilere %0.98’den başlayan faiz oranlarıyla 10 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi imkânı sunuluyor. Eğer bu krediler tahsis ücreti ödeyerek kullanılacak olursa kredi faiz oranları%0.98 olarak belirleniyor. Müşteriler tahsis ücreti ödemeden kredilerden %1.03 faiz oranıyla da faydalanabiliyorlar.

Yine Halkbank tarafından sağlanan bu kredi imkânları isteğe bağlı olarak farklı şekillerde de sunuluyor. Ödeme erteleme, aylık eşit taksit, artan taksit, azalan taksit, 3 ayda bir eşit taksit ve serbest ödemeli gibi farklı geri ödeme seçenekleri de kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.