1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank Duyurdu! Türkiye Kadınlarına Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Açıklandı 100.000 TL
Halkbank Duyurdu! Türkiye Kadınlarına Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Açıklandı 100.000 TL

Halkbank Duyurdu! Türkiye Kadınlarına Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Açıklandı 100.000 TL

Halkbank son dakika müjdesini duyurdu ve Türkiye kadınlarına, bacılarına ve analarına sıfır faizli kredi müjdesini açıkladı. Devlet zor zamanlarda halkın yanında oluyor…

A+A-

Halkbank son dakika müjdesini duyurdu ve Türkiye kadınlarına, bacılarına ve analarına sıfır faizli kredi müjdesini açıkladı. Devlet zor zamanlarda halkın yanında oluyor…

Halkbank birçok vatandaşın nakit sıkıntısını çözen ve ihtiyaçları konusunda yardım eden bir bankadır. Bununla beraber son dakika duyurusu ile beraber Türkiye analarına müjdeyi duyurdu. Halkbank genel müdürü olan Osman Arslan detayları açıkladı. Sadece kadınlara özel faizsiz destek kredisi müjdesi geldi. KOBİ ve esnaf destek kredileri başladı ve aynı zamanda kadın girişimcilere yeni destekleri açıkladı.

6 Ay Ertelemeli Krediler Başlıyor

Halkbank genel müdürü olan Osman Arslan kadın girişimciler için 6 ay ertelemeli kredilerin başlayacağını açıkladı. Devlet bankası kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağını duyurdu.Halkbank genel müdürü olan Osman Arslan yaptığı açıklamalar ile beraber KOSKEB KOBİ Finansman Destek Paketi ile beraber en az 50 bin TL olan girişimci kredisi konusunda 70 bin TL’ye yükseltildi. Kadın girişimciler aynı zamanda Hazine ve Maliye bakanlığı destekli olan sıfır kredili faizlerden de yararlanabilecekler.

Genç kadın girişimci esnaf ve sanatkârlar için 100 bin TL limitli ve en az 1 yıllık ustalık belgesi ile beraber verilecek.Sanatkâr ve esnaflar içinde 225 bin TL limitli sıfır faizli kredi kullanma imkânı sunmaktadır. Faizsiz kredi imkanından yararlanacak kadınları faizsiz kredilerden yararlanabilecekler.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Halkbank açıklamaları ile beraber faiz kredi başvuruları konusunda banka şubelerinden yapılabileceğini söyledi. Halkbanksıfır faizli destek ödemeleri KOBİ destek müşteri temsilcileri tarafından sunulacak ve faiz istenmeyecek. 50 bin TL’den 225 bin TL’ye kadar verilen kredi paketleri konusunda tüm girişimci kadınların önü açılmış olacak.

Halkbank genel müdürü olan Osman Arslan açıklamalarında bu duyurunun resmi olduğunu söyledi. Başvuruların başladığını ve kadın girişimcilerin başvururken gerçek şahıs işletmesi veya hisselerinin %50 toplamının başvuru tarihi ile kadın girişimcilere ait olan kişiler başvuru yapabilecekler. Kişilerin bu krediyi kullanabilmeleri için işletmeyi kurmuş olması gerekmektedir. Aynı zamanda vergi dairesinden vergi mükellefi belgesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.