1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank banka kartı özelliklerini okumadan başvuru yapmayın! Halkbank banka kartının özellikleri
Halkbank banka kartı özelliklerini okumadan başvuru yapmayın! Halkbank banka kartının özellikleri

Halkbank banka kartı özelliklerini okumadan başvuru yapmayın! Halkbank banka kartının özellikleri

Türkiye’nin en güvenilir bankalarından biri olan Halkbank faydaları ve özellikleri ile tanınmasının yanı sıra, bir devlet bankasıdır. Kredi kartlarının kullanım özellikleri ve ayrıcalıkları ile öne çıkan Halkbank, piyasada aktif olarak kullanılan birçok banka kartı çeşidine sahip bulunmaktadır.

A+A-

Türkiye’nin en güvenilir bankalarından biri olan Halkbank faydaları ve özellikleri ile tanınmasının yanı sıra, bir devlet bankasıdır. Kredi kartlarının kullanım özellikleri ve ayrıcalıkları ile öne çıkan Halkbank, piyasada aktif olarak kullanılan birçok banka kartı çeşidine sahip bulunmaktadır. Çoğunlukla Paraf Kart kullanılıyor olmakla birlikte, Parafly ve Halkcard’da yoğun talep gören kartlar arasında yer almaktadır.

Paraf Kredi Kartı Kullanım Özellikleri

Halk Bankası tarafından kullanıma sunulmuş bulunan Paraf Kart, gerek yurt içi, gerekse yurt dışındaki tüm Visa/Mastercard işaretine sahip bulunan yerlerde güvenle kullanılmaktadır. Paraf Kart ayrıca, Troy amblemi bulunan tüm iş yerlerinde kullanılabilmektedir.

  • Nakit avans
  • Taksitli nakit avans
  • Ek taksit
  • İspark bedava otopark
  • Borç taksitlendirme
  • Peşin fiyatına taksit
  • Esenboğa havalimanı Lounge
  • 3D güvenlik Paraf kartın özellikleri arasında yer almaktadır.

Temassız kullanıma uygun olarak tasarlanmış bulunan Paraf kart, şubeye gitmeden bankacılık işlemlerinin yapılabilmesine ve ödeme talimatlarının verilebilmesine olanak sağlamaktadır.

Halkbank Banka Kartları

Bank24

Hem yurt içi, hem de yurt dışında kullanıma açık olan Bank24, Visa, Mastercard logosu olan tüm işyerlerinde geçerlidir. Yurt içinde TROY logosuna sahip bulunan ATM ve POS’larda geçerli olan Bank24, para çekme, yatırma hesap bakiyesi öğrenme işlemlerinin hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Bank24 avantajları bunlarla sınırlı değil, bunların yanı sıra,

  • Kredi kartı borç ödeme
  • Hesaplar arası virman veya üçüncü kişilere havale
  • Telefon, su, Elektrik, doğalgaz ödemeleri ( otomatik ödeme talimatı verilmişse)
  • Hesap ekstresi alma
  • Diğer bankacılık hizmetleri

Bank24 kullanıcıları katlarını vadesiz hesaplarında bulunan bakiyeleri dâhilinde Türkiye’nin her yerinde 7/24 kullanabilmektedir.

Parafest

Üzerinde isim yazmayan Parafest kart, Halkbank şubelerinden anında hizmet sunma adına tasarlanmış Halk Bankası kart avantajları ile dolu bir banka kartıdır. Hesap bakiyesi öğrenme, para çekme ve hesaplar arasında para aktarımı yapmak amacıyla tüm ATM cihazlarında kullanılabilmektedir.

Parafdebit

Halkbank müşterilerine alışveriş yaparken puan kazandıran Parafdebit, klasik kart anlayışından farklı bir yaklaşımla tasarlanmış bir üründür. Halkbank puan kazandıran kart olarak da bilinen bu kart, aynı zamanda para çekme, para yatırma hesap bakiyesi öğrenme gibi işlemlerin yapılmasına olanak sağlar. Parafdebit’le diğer tüm banka işlemleri de yapılabilmektedir.

Platin Bank24

Dünyanın ilk platin banka kartı olma özelliğine sahip bulunan Platin Bank 24, yüksek limitli günlük çekim gibi özel hizmetlerin sunumu adına tasarlanmıştır. Kart sahipleri diğer banka kartlarında olduğu gibi ihtiyaç duydukları tüm bankacılık hizmetlerinden de yararlanabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.