1. HABERLER

  2. HALK BANKASI

  3. Halkbank adeta devrim yaptı! Emekli promosyonunu güncelledi! Yüzde 700 zam! Halkbank emekli promosyonu ne kadar!
Halkbank adeta devrim yaptı! Emekli promosyonunu güncelledi! Yüzde 700 zam! Halkbank emekli promosyonu ne kadar!

Halkbank adeta devrim yaptı! Emekli promosyonunu güncelledi! Yüzde 700 zam! Halkbank emekli promosyonu ne kadar!

Kamu bankaları da özel bankalar gibi emekli promosyon yarışına dahil oldu. Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank da emekli promosyon rakamına rekor zamptı ve bunu da web sitesinden duyurdu. 750 liralık promosyon ücretine rekor artış geldi.

A+A-

Kamu bankaları da özel bankalar gibi emekli promosyon yarışına dahil oldu. Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank da emekli promosyon rakamına rekor zamptı ve bunu da web sitesinden duyurdu. 750 liralık promosyon ücretine rekor artış geldi.

Bankaların promosyon yarışı devam ederken 1 Kasım itibariyle ödemeler güncellenmeye başlayacak. Özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu. SGK tarafından verilen karar ile kamu bankaları emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), promosyonda taban tutarları güncellediğini ve 19 banka ile protokolleri yeniden imzalayacağını açıkladı.

Yüksek promosyondan yararlanmak isteyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi en yüksek emekli promosyonu veren bankaları merakla araştırıyor. Temmuz'da yapılan emekli zammından sonra emeklilerin promosyonlarında artış yapıldı. Öyle ki 750 TL bandında başlayan promosyonlar kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar ulaştı.

Ve güzel haber Halkbank'tan geldi.

Açıklanan yeni tutarlar ile birlikte emekliye asgari emekli promosyonu 5.000 TL olacak. Özel bankaların maaş promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu bankalarında 3 yıl için ödenen promosyon tutarının 5 bin liraya çıkarıldığını duyurdu. Özel bankalar 7 bin 500 liraya varan promosyon ödemesi yapmıştı.

Kamu bankaları yapılan bu anlaşmayı kendi web sitelerinden güncellememişti. Sitelerinde halen 750 lira tutarında bir promosyon ödemesi yapılacak diye yazıyordu. Ancak ilk olarak Ziraat Bankası web sitesini güncelledi ve yeni promosyon rakamını duyurdu. 

Bankadan yapılan açıklamada, "3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL, 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında ödeme yapılacak" denildi.

HALKBANK DA AÇIKLAMA YAPTI

Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank da web sitesini güncelledi ve yeni promosyon rakamını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada şöyle denildi: 

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL, 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında ödeme yapılacak.

Açıklamada "Daha önce Bankamızdan promosyon ödemesi almış ve taahhüt süresi devam eden müşterilerimizin iade etmesi gereken tutar, yeni ödenecek promosyon tutarından mahsup edilerek ödeme yapılacaktır. Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır." denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.