1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halk Bankası Vakıfbank ve Ziraat bankası akşam saatlerinde son dakika Müjdesi Geldi! Başvuruna 30.000 TL Para Ödenecek!
Halk Bankası Vakıfbank ve Ziraat bankası akşam saatlerinde son dakika Müjdesi Geldi! Başvuruna 30.000 TL Para Ödenecek!

Halk Bankası Vakıfbank ve Ziraat bankası akşam saatlerinde son dakika Müjdesi Geldi! Başvuruna 30.000 TL Para Ödenecek!

Halk Bankası Vakıfbank ve Ziraat bankası akşam saatlerinde son dakika Müjdesi Geldi! Başvuruna 30.000 TL Para Ödenecek!

A+A-

Kamu Bankalarından Duyuru: Emekliler 30.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi Başvurusunda Bulunabilir

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ortaklaşa emeklilere özel kredi imkanı sunacaklarını açıkladı. Bugün itibariyle tüm emekliler bu krediye başvurabilir. Devlet bankaları tarafından düzenlenen kampanya ile başvuru sahipleri başvuru anında 30.000 TL nakit ödeme alabilecekler.

Tüm işlemler yalnızca çevrimiçi olarak kabul edilecektir. Emekli maaşını kamu bankalarından alan emekliler, 30 bin TL'lik ödemeyi banka şubesine gitmeden alabiliyor. Emekli memur, SGK üyesi, Sosyal Güvenlik ve Genel Sağlık Sigortası Fonu üyesi fark etmeksizin krediye başvurmak sadece beş dakikanızı alıyor. Tek şart emekli olmak ve bir kamu bankasından emekli maaşı almaktır. Düşük faizli kolay kredi kampanyasını kaçırmayın.

Emeklilik Durumu Gerekli

Mevcut ekonomik krizin emekliler için daha iyi geçmesine yardımcı olmak amacıyla tüm kamu bankaları eş zamanlı olarak bu ortak kampanyayı duyurdu. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası bu uygulama ile tüm emeklileri sevindirmiş, yeni yıla gönül rahatlığıyla girmelerini sağlamıştır.

30.000 TL'ye varan düşük faizli ve hızlı kredi kampanyasının yanı sıra ödeme erteleme imkanı da var. İnternet üzerinden başvuru yapan emekliler, ödemelerini kısa süre sonra hesaplarına alacak. 36 ay vade ile geri ödenebilen kredinin ilk üç ödemesi erteleniyor. Bu uzatma, toplam taksit sayısının 39'a çıkması anlamına geliyor ve aylık taksitler emeklinin emekli maaşı gelirine göre belirleniyor. Ödeme planı, çok uygun faiz oranları ile emeklinin bütçesine uygun ve ekonomik olacak şekilde oluşturulmuştur.

Sabit faiz oranlarından ve 30.000 TL'ye varan kredilerden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey emekli maaşınızı kamu bankalarından almanız. Tüm kamu bankalarının ortak kararına göre yeni yıl öncesi emekli kredisi kampanyası için düşük faiz oranı 1.69 olarak belirlendi. Emeklilerin kredi başvurusu için son tarih 31 Aralık 2022.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.