1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Halit Velayeti Almak İçin Şahika İle İşbirliği Yapacak Mı? Yasak Elma 83.Bölümde Neler Olacak?
Halit Velayeti Almak İçin Şahika İle İşbirliği Yapacak Mı? Yasak Elma 83.Bölümde Neler Olacak?

Halit Velayeti Almak İçin Şahika İle İşbirliği Yapacak Mı? Yasak Elma 83.Bölümde Neler Olacak?

Fox Tv ekranlarının üç sezondur devam eden dizilerinden birisi olan Yasak Elma, yeni bölümü ile birlikte bu akşam yayınlandı. Her sezon olduğu gibi bu sezonda ciddi reyting rakamlarına ulaşan Yasak Elma dizisine katılan yeni oyuncular birlikte oldukça farklı ve eğlenceli bir dizi haline geldi.

A+A-

Peki Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 83.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

Yasak Elma yeni bölümünde neler yaşandı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak elma yeni bölümünde ciddi gelişmeler yaşanıyor. Her hafta farklı senaryoları ile dikkat çeken Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde gerçekleşecek olaylar ile birlikte izleyiciler gelecek haftayı sabırsızlıkla çekmektedir.

Yasak elma yeni bölümünde düğün hazırlıkları başlarken, Halit ile Şahika farklı oyunlar içerisindedir. Halit, Yıldızdan çocuğunun velayetini alabilmek için farklı yollara başvurmaktadır. Yıldız ve Kerim yakınlaşması ile ilgili delil arayışına giren Halit hiç düşünmediği bir şekilde bir yardım eliyle baş başa kalır. Şahika, Halitin velayeti alabilmesi için ondan bir şart isteyecektir. Şahikanın istediklerini yerine getireceği takdirde Halit, velayetini alabilecektir. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox ekranlarında bu akşam yayınlanan Yasak Elma dizisinin bitiminin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmektedir. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.