1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakan Çalhanoğlu İçin Arsenal İddiası
Hakan Çalhanoğlu İçin Arsenal İddiası

Hakan Çalhanoğlu İçin Arsenal İddiası

Milan’da forma giyen yıldız oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu’nu transfer etmek için İngiliz Arsenal takımının oldukça istekli olduğu ve Milan’a teklif sunacağı iddia ediliyor.

A+A-

2 sezondur Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu takımının bu senede iddialı olamaması sebebiyle devre arasında gelen transfer tekliflerini değerlendirebileceği ifade ediliyor. Milan’a transfer olduktan sonra düzenli olarak ilk 11’de oynamasına rağmen Hakan Çalhanoğlu takımının ligde iddialı olamaması ve şampiyonla ligine bu sene de katılamayacak olması ile ciddi anlamda transferi düşündüğü belirtiliyor.

Daha önce Hakan’ın peşinde İngiliz Newcastle United takımı olduğu iddia edilirken, Ada basını bu kez Arsenal’in milli yıldızımızı transfer etmek istediğimi iddia etti. İngiliz Daily Mirror gazetesine göre Arsenal’in yeni menajeri Mikel Arteta’nın Hakan konusunda ısrarcı olduğu ve devre arasında transferin bitirilmesini istediği yazılıyor.

 Milan Transfere Onay Verebilir

Milan takımı her ne kadar Hakan Çalhanoğlu’ndan memnun olsa da olası iyi bir teklifte transfere onay verebileceği konuşuluyor. İngiliz basınında Arsenal’in Milan takımına 20 milyon Euro önereceği Milan’ın ise 25 milyon Euro talep ettiği iddia ediliyor.

Her iki takımında ara bir fiyatta buluşacağı ve bu transferin 15 Ocak tarihine kadar netleşeceği ön görülüyor. Birçok futbol otoritesi ise Hakan Çalhanoğlu’nun futbol stilinin İngiltere için çok daha elverişli olduğu ve Arsenal’de çok daha başarılı olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.