1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hadise'den eski sevgilisine olay yorum! 5 ay önce boşanmıştı: Görünmez sandı ama takipçileri anında yakaladı!
Hadise'den eski sevgilisine olay yorum! 5 ay önce boşanmıştı: Görünmez sandı ama takipçileri anında yakaladı!

Hadise'den eski sevgilisine olay yorum! 5 ay önce boşanmıştı: Görünmez sandı ama takipçileri anında yakaladı!

Belçika asıllı Türk şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile yalnızca 5 ay süren evliliğini sonlandırdıktan sonra bir süre konutta bulunmadı. Ancak son zamanlarda Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Mynet'in haberine göre, Hadise ve Benzaquen arasındaki aşk dedikoduları, Hadise'nin sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıktı.

A+A-

Belçika asıllı Türk şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile yalnızca 5 ay süren evliliğini sonlandırdıktan sonra bir süre konutta bulunmadı. Ancak son zamanlarda Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Mynet'in haberine göre, Hadise ve Benzaquen arasındaki aşk dedikoduları, Hadise'nin sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıktı. Eylül gittikten sonra Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise, şimdi Fransız kick boks sporcusu ve şampiyonu Benzaquen ile anılıyor.

Hadise ve Benzaquen arasındaki aşk iddiaları, Hadise'nin sosyal medya hesabında yaptığı yorumlarla güçlendi. Ünlü şarkıcı Cyril Benzaquen'e "Seni böyle incelemek istiyorum" şeklinde bir yorum yaptı. Bu yorum, ikilinin arasındaki aşk dedikodularını genişleticidir.

Hadise ve Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girdiler. Ancak evliliklerinin henüz birinci yılı dolmadan boşanma kararı aldılar. 30 Eylül 2022'de Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanan çift, 5 aylık evliliklerini 5 dakika içinde sonlandırdılar.

Hadise'nin Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk yaşayıp yaşamadığı henüz resmi olarak doğrulanmadı. Ancak sosyal medyadaki yorumlar ve dedikodular, ikilinin arasındaki ilişkilerin gündemde kalmaya devam edeceğini gösteriyor.

640xauto.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.