1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son Dakika! Fenerbahçe’de Şok Etkisi
Son Dakika! Fenerbahçe’de Şok Etkisi

Son Dakika! Fenerbahçe’de Şok Etkisi

Emre Belezoğlu, Milli maçta büyük bir talihsizlik yaşamıştı. Arnavutluk ile oynanan maçta Belezoğlu’nun kaburgası kırıldı.

A+A-

Yapılan açıklamalara göre Emre Belezoğlu 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Fenerbahçe için şok etkisi yaratan bu durum, sahada meastrosu olan oyuncuyu da kaybedince Denizli Deplasmanı için taşları yerinden oynattı. Emre’nin yokluğunda kadronun ciddi bir değişime gitmesi de bekleniyor.

İlk 11’de Kimler Olacak?

Hasan Ali Kaldırım, Cuma gecesi New York’tan dönüyor. Hasan Ali Kaldırım’ın sol bekte ilk 11’e gireceği açıklandı. Sakatlığı geçen bir başka isim ise Serdar Aziz olarak biliniyor. Kadroya dahil edilecek olan isim, ilk 11’de koşacak gibi gözüküyor. JailsonStope ise orta alana kaydırılacak isimler arasında. Stope’nin sahada ki yeri yeniden konumlandırılmış olacak. Orta sahada Brezilya Gustavo ile birlikte koşacak.

Brezilyalı LuizGustavo’dan Açıklama

GustavobelNspors’a yaptığı konuşma da Emre Belezoğlu ile ilgili açıklamada bulundu. "Emre Belözoğlu çok önemli kulüplerde yer almış, büyük bir futbolcu. Ben 32 yaşındayım. O benim için ayrı bir motivasyon. Vedat Muriqi'i görünce çok şaşırdım. Bu kadar iyi bir forvet olduğunu bilmiyordum. İyi yemek yaparım ama kendim için. Balık tutmayı çok seviyorum. Her gördüğümü yiyemiyorum ama Türk yemekleri inanılmaz.’’ Şeklinde yaptığı konuşmada Fenerbahçe oyuncuları arasında motivasyon açısından Belezoğlu’nun enerjine dikkat çekti. Açıklamasında Türkiye’yi sevdiğini de belirtti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.