1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Teröristlerden Suruç ve Akçakale’deki Sivillere Saldırı!
Teröristlerden Suruç ve Akçakale’deki Sivillere Saldırı!

Teröristlerden Suruç ve Akçakale’deki Sivillere Saldırı!

Terör örgütü YPG / PKK ‘nın Suriye’de işgali altında ki bölgeler arasında Suruç ve Akçakale var. Bölgelere saldırılar devam ediyor.

A+A-

Terör örgütü, bölgede ki sivil halka saldırıyor. Teröristler Suruç ve Akçakale’ye saldırdı. Havan mermili saldırıda bir kişi yaralandı. Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışan terör koridoru Türk askeri ve Suriye ordusu tarafından yok edilmeye çalışılıyor.

1 Kişi Yaralandı!

Sivillere yapılan saldırıda yaralanan bir kişi var. Saldırının havanlı mermiler ile yapılması söz konusu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı, YPG / PKK’ya karşı devam ediyor. Terör örgütünün sivillere olan saldırısı, gün içinde görseller ile ekranlara getiriliyor. Evlere saldırı yapmaya devam ediyorlar.

3 eve havanlı saldırı düzenlendi…

Terör örgütü tarafından sivillere saldırı gerçekleşiyor. Havanlı saldırı, belirlenen üç eve gerçekleşti. Sivillerin olduğu evlerde bir kişinin yaralandığı haberi geldi. Suruç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kişi tedavi altında. Evlerde büyük oranda hasar meydana geldiği biliniyor. Terör örgütü tarafından Akçakale ilçelerine havanlı saldırılar yapıldı.

Sivillerin Olduğu Binaya Havanlı Saldırı

Sivillerin olduğu bir binaya havan isabet etti. Yararlanan olmadı; ancak panik yaşayan iki kişi kontrol amaçlı olarak hastaneye götürüldü. Saldırıda havanın isabet ettiği apartmanda büyük ölçüde zarar oluştu. Türk Silahlı Kuvvetlerinin savunmasında olan bölgede, elbette koruma yüksek tedbir ile devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.