1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müvekkilini Ziyarete Giden Avukat Tutuklandı!
Müvekkilini Ziyarete Giden Avukat Tutuklandı!

Müvekkilini Ziyarete Giden Avukat Tutuklandı!

Giresun’da uyuşturucu ticareti yapma suçundan tutuklu bulunan müvekkilini ziyarete giden avukat dolandırıcılık suçundan tutuklandığı bilgisi paylaşıldı.

A+A-

Polis kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, E Tipi Kapalı Cezaevinde “uyuşturucu madde ticareti yapma veya bulundurma” suçundan tutuklu bulunan O.H. isimli şahıs avukatı ile görüşme talebinde bulundu. Avukat G.Y. müvekkili ile görüşmek amacıyla gittiği cezaevinde yapılan GBT sorgusunda geçmişte yaşadığı bir ‘’dolandırıcılık’’ suçundan arandığı bilgisine ulaşıldı. Bu durum karşısında şok olan avukat tüm itirazlarına rağmen hakkında işlem başlatılmasını engelleyemediği belirtildi. Bu doğrultuda avukatın bu suçları neden işlediği ve neden şimdiye kadar yakalanmadığı ise belirsizliğini koruyor.

Tutuklanarak Ziyarete Geldiği Cezaevine Gönderildi

Avukat G.Y. cezaevi jandarma ekipleri tarafından bir süre bekleme odasında gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltı işleminde sonra Avukat G.Y., Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alınarak hakkında gerçekleştirilen işlemlerinin ardından adliyeye sevk ediliyor.Avukat G.Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği bilgisi edinildi.

Konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken ülkemizde müvekkilini görmeye giderken tutuklanan ilk avukat olarak tarihe geçtiği ifade ediliyor. Avukat G.Y.’nini defalarca adliyeye girmesine rağmen şimdiye kadar yakalanmamasının ise büyük bir şans ve görevlilerin dikkatsizliği olduğu belirtiliyor. Avukatın tutuklanması ile ilgili olarak ise cezaevinde bulunan O.H. isimli tutuklunun bir parmağı olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.