1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu Şoku
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu Şoku

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu Şoku

A Milli futbol takımımızın Arnavutluk ile oynadığı maçta sakatlanan Emre Belözoğlu’nun sol kaburgasında kırık tespit edildiği haberi Fenerbahçe cephesini şok ettiği görülüyor.

A+A-

Fransa maç kadrosundan çıkarılan deneyimli futbolcu bu önemli maçta takım arkadaşlarının yalnız bırakmama adına tedavisine A milli takım kampında devam etme kararı aldığı öğrenildi. Deneyimli futbolcunun yaşadığı sakatlık ise en çok Fenerbahçe cephesini üzmüşe benziyor. Çünkü ligde deneyimli futbolcunun oynamadığı maçlarda hem sürpriz puan kayıpları yaşayan hem de oyun anlamında oldukça zorlanan Fenerbahçe cephesinde Emre’nin ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı ise büyük bir endişe ile bekleniyor.

Emre Belözoğlu En Az 1 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Emre Belözoğlu’nun sakatlığı ile ilgili ilk tespitlerde ise başarılı oyuncunun sahalardan 1 ile 2 ay arasında uzak kalacağı ifade ediliyor. Başarılı oyuncu en iyi ihtimalle ligdeki Denizlispor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarını kesin olarak kaçıracağı eğer iyileşmesinin istenilen seviyede olmaması durumunda ise kaçıracağı maç sayısının 7’ye kadar çıkabileceği ifade ediliyor. Deneyimli oyuncunun ilerleyen yaşı dolayısı ile iyileşme süresinin 2 ayı bulmasının yüksek ihtimal olduğu ifade edilirken Emre’nin yokluğunda Fenerbahçe’nin nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor. Emre’nin olmadığı ya da oyundan çıktığı maçlarda Fenerbahçe organize olmakta oldukça zorlanmış ve hesapta olmayan puan kayıpları yaşanmıştı. Fenerbahçe cephesi Emre olmanda ilk sınavını ise önümüzde hafta sonu Denizlispor deplasmanında verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.