1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dehşet Saçan Garson Tutuklandı!
Dehşet Saçan Garson Tutuklandı!

Dehşet Saçan Garson Tutuklandı!

Niğde’de çalıştığı restoranın mutfağından aldığı bıçak ile iş arkadaşını öldürüp 4 kişiyi de yaralayan saldırgan çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

A+A-

Olay, dün akşam saatlerinde, Niğde merkeze bağlı Aşağı Kayabaşı Mahallesi’ndeki restoranda meydana geliyor. Restoranda garson olarak çalışan Mehmet Şahin, nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı mutfaktan aldığı bıçağı iş arkadaşları üzerine rastgele savurduğu belirtiliyor. Olay esnasında rasgele sallanan bıçağın isabet ettiği restoran çalışanlarıEmine K., Adem Y., Mestan Tekin ile o sırada restoranda yemek yiyen müşteriler Haluk Ç. ve Yücel M. aldıkları bıçak darbeleri darbelerle yaralanıyorlar. 

Yaralanan toplam 5 kişi kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet Şahin camı kırarak olay yerinden uzaklaştığı ifade ediliyor. Olay esnasında yaralanan 5 kişi, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelerinin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıyor. Burada tedaviye alınan 5 yaralı içerisindedurumu oldukça ağır olanMestan Tekin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamıyor.

Saldırgan Garson Tutuklandı

Yaşanan bu bıçaklama vakasının hemen ardından polis ekipleri kaçan şüpheli Mehmet Şahin’i saklandığı yerde yakalayarak, gözaltına alıyor. Şüpheli Mehmet, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderiliyor.Mestan Tekin’in cenazesi yapılan otopsi işleminden sonra yakınları tarafından Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kılınan namazın ardından Derbent Mezarlığı’nda toprağa veriliyor. Mehmet Şahin’in neden böyle bir şey yaptığına ilişkin araştırmaların devam ettiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.