1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yoğun Yağışta Meydana gelen Kaza Can Aldı
Yoğun Yağışta Meydana gelen Kaza Can Aldı

Yoğun Yağışta Meydana gelen Kaza Can Aldı

Tekirdağ-Muratlı karayolunda yoğun yağışında etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen feci trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

A+A-

Yağış nedeniyle gerçekleşen bu kaza, Muratlı Tekirdağ karayolunun 9. kilometresinde meydana geliyor.Görgü tanıklarının iddialarına göre Muratlımevkisinden Tekirdağ istikametine doğru yol alan Cengiz A. yönetiminde ki 16 LLV 53 plakalı pikap ile Tekirdağ'dan Muratlı istikametine doğru yolculuk yapan Mesut Ö. idaresindeki 59 AZ 159 plakalı otomobil sağanak yağış sebebiyle kaygan hala geleden yolda kafa kafaya çarpışıyorlar.Çarpışmanın şiddetiyle birlikte 16 LLV 53 plakalı araç birkaç kez takla atarak yolun kenarına savrulduğu görülüyor. 

59 AZ 159 plakalı otomobil ise olduğu yerde ters döndüğü ifade ediliyor.Kazayaşahit olan diğer sürücülerinihbarı ile birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma, 112 acil sağlık ekipleri sevk ediliyor. Kazada 16 LLV 53 plakalı otomobilin sürücüsü Cengiz A. ile yine aynı araçta bulunan Temel İ. ağır yaralanıyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ciddi olan iki yaralıyı Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk ettikleri belirtiliyor.

Yaralıların Durumu Ciddiyetini Koruyor

Yaşana bu feci kazadapikap kamyonet sürücüsü Mesut Ö. ağır yaralanırken aynı araçta seyahat eden Cevriye Özbudak ve Azize Özbudak isimli 2 kadın da aracın içinde sıkıştıklarından dolayı hayatlarını kaybettikleri ifade ediliyor. Yaşanan kaza ile ilgili soruşturma devam ederken araçta sıkışarak yaşamlarını yetiren 2 kadının cesetleri uzun uğraşlar sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.