1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Takımın Zafer Günü
Milli Takımın Zafer Günü

Milli Takımın Zafer Günü

Kulüpler bazında çok kötü bir yıl geçiren Türkiye bu akşam İzlanda Milli takımını yenerek uzun bir aradan sonra Avrupa şampiyonasına katılmayı amaçlıyor.

A+A-

Milli takımımız sahip olduğu genç ve istekli jenerasyonun meyvesini almaya başladı. Daha önceki yıllarda çok daha kolay gruplarda başarısız olan milli takımımız Fransa gibi dünya devinin yer aldığı grupta son 2 maçlar kala lider bulunuyor. Bu akşam İzlanda maçında alınacak bir beraberlikle bile Euro 2020’ye gitmeyi garantileyecek olan milli takımımız elemelerde gösterdiği performans ile gelecek içinde büyük bir ışık veriyor.

Kalemizde gördüğümüz 3 gol ile elemelerin en iyi defans hattına sahip takımları arasında yer alan milli takımımız attığı 16 gol ile de ne kadar dengeli bir yapıya sahip olduğunu gözler önüne seriyor. İzlanda milli takımı ise şansını sonuna kadar devam ettirmek istiyor. Bugün sürpriz bir galibiyet bile alsalar son hafta milli takımımızın grubun en zayıf halkası Andora’ya puan kaybetmesini bekleyecekler.

Hedef Grubu Lider Olarak Bitirmek

Milli takımımızın önünde tarihi bir fırsat bulunuyor. Son 2 maçını galip tamamlaması durumunda tarihimizde ilk kez elemeleri lider olarak bitirme şansımız bulunuyor. Gruplarının lider tamamlayan 8 takım Euro 2020 elemelerinde seri başı olacağı için milli takımımız için tem hedef İzlanda’yı yenerek Fransa gibi bir takımın bulunduğu grubu lider olarak bitirmek bulunuyor. Sahip olduğumuz kadro ile de gelecek yılların en iddialı milli takımları arasında yer alıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.