1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Online Alışveriş İçin Online Kredi Dönemi Başlıyor!
Online Alışveriş İçin Online Kredi Dönemi Başlıyor!

Online Alışveriş İçin Online Kredi Dönemi Başlıyor!

Online alışverişin son dönemde oldukça talep görmesi ile birlikte vatandaşların online alışverişi daha rahat yapabilmeleri için online kredi dönemi başlıyor.

A+A-

DenizBank ile Hepsiburada alışveriş sitesi, online alışveriş yapanlar ülkemizde görülmemiş bir iş birliğine gittiler. Gerçekleştirilen iş birliği ile birlikte Hepsiburada e-ticaret platformundan yapılacak alışverişlerde Denizbank müşterisi olsun ya da olmasın herkes, ihtiyaç duydukları sıradaonline kredi imkânından yararlanabilecekler.

Yapılan anlaşmanın Deniz Bank müşterisi olsun ya da olması Türkiye'nin 81 ilindeki tüm tüketiciler, Hepsiburada platformu veya mobil uygulamasını kullanarakistedikleri an online kredi imkanından faydalanabilecekler.

Tüketiciler 750-15 bin TL arasındaki alışveriş için online sepetleri oluşturduklarındabu harcamaların ödemesi için Online Alışveriş Kredisi seçeneğinden 7 gün 24 saat yararlanabilecekler. Bu sayede acil ihtiyaçların maddi sebeplerden dolayı ertelenmesinin de büyük oranda önüne geçilmiş olacak.

Online Alışverişe Olan İlgi Artacak

Yapılan anlaşma ile birlikte birçok kişinin online alışverişi tercih etmesi bekleniyor. Günümüzde sunduğu avantajlar nedeniyle fiziksel alışverişin oldukça önüne geçen online alışverişin orta vadede pazarın yüzde 80’ine hakim olması bekleniyor. Yapılan bu anlaşma ile birlikte özellikle dönemsel ihtiyaçların karşılanması noktasında maddi anlamda zor durumda kalan tüketicilerin 15 bin TL’ye kadar çıkabilecek online kredi seçeneklerine büyük ilgi göstermeleri bekleniyor. Buna benzer anlaşmaların önümüzdeki dönemde farklı internet siteleri ve bankalar arasında imzalanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.