1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 15 Ekim Bim Aktüel İndirimli Ürünleri
15 Ekim Bim Aktüel İndirimli Ürünleri

15 Ekim Bim Aktüel İndirimli Ürünleri

Her hafta yepyeni ürünleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını ayağına getiren BİM, 15 Ekim aktüel ürünler kataloğu açıklamasını yaptı.

A+A-

Bim 15 Ekim 2019 aktüel ürün kataloğunda neler var?

En Özel Ürünler

Hem özel hem de ihtiyacınız olan ürünler belirlendi. Bu ürünlerin satışa sunulması ile pek çok müşteri de Bim aktüel ürünler kataloğu üzerinden ihtiyacını karşılama planı yapmaya başladı. Toz deterjan, bulaşık makinesi tableti, kireç sökücü, yumuşatıcı, cam temizleyici gibi temizlik ürünlerine indirimli şekilde ulaşma fırsatınız olacak. Ayrıca tuvalet kağıdı, oda ve kumaş kokusu, çamaşır suyu, konsantre yumuşatıcı gibi evinizin ihtiyacı olan her şeyi bu haftanın kataloğunda görebilirsiniz.

Temizlik Ürünlerinde Özel Fiyatlar

Aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli fiyatlar, BİM müşterisini sevindiriyor. Yayınlanan ürünlere indirimli şekilde erişme şansınız da oluyor. Bu haftanın ürünleri arasında gözlük temizleme mendili de var. Onun dışında ihtiyacınız olan mikrofiber bezler için de satış başlayacak. Örneğin hijyenikped kutusu için sadece 2.75 TL üzerinden alışveriş yapma şansınız var. Sunulan ürünler son derece uygun fiyatlar ile karşınızda olacağından, bu ürünleri değerlendirebilirsiniz. Tuvalet kağıdı için belirlenen ücret ise 29.90 TL’dir. İndirimli olan bu ürünleri kaçırmamak için bim aktüel ürünler alışverişinizi belirlenen tarih aralığında yapabilirsiniz. İndirimli ve özel ürünlerin satışı sizin için en iyi şekilde yapılacaktır. 

HP Notebook Satışı

Bu hafta satışı yapılacak olan en özel ürün HP Notebook oluyor. Peki, özellikleri neler? Fiyatı nedir? AMD A9-9420, Çift Çekirdekli  (3-3,6 GHz, 1MB önbellek), 4 GB DDR4-1866 SDRAM (1 x 4 GB), 45W HIZLI şarj adaptör, Tümleşik AMD Radeon™ R5 Grafik Kartı, 11 saate varan pil ömrü, 256 GB M.2 SSD ,802.11b/g/n (1×1) Wi-Fi®/ Bluetooth® 4.0/Miracast, Tümleşik dijital mikrofonlu HP Web Kamerası, Windows 10 Home 64 gibi özellikler ile satışta. Bim aktüel ürünler arasında olan bu ürün için 6 taksit imkanı da sunuluyor.

SamsungGalaxy A30

Aynı zamanda bu hafta satışı yapılacak teknolojik ürünler arasında Galaxy A30 var. Sadece 1.799 TL olan bu ürün 64 GB dahili hafızaya sahip. Yüz tanıma, Video Full Hd gibi özellikleri var. Ayrıca Android9.0 işlemcidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.