1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko Kayıplarda
Fenerbahçe Beko Kayıplarda

Fenerbahçe Beko Kayıplarda

Basketbol Euroleague ikinci hafta maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Kızıl Yıldız takımına 68-56 yenilerek ikinci maçından da parkeden mağlup ayrıldı.

A+A-

Son yıllarda ülkemizi basketbol arenasında en iyi temsil eden takımların başında gelen Fenerbahçe Beko Basketbol Euroleague sezonuna kabus gibi bir başlangıç yaptığı görülüyor. İlk maçta güçlü Real Madrid’e son anlarda yapılan hatalarla 81-77 yenilen temsilcimiz dün akşam oynanan ve mutlak favori olarak çıktığı Kızıl Yıldız maçında hücumda adeta varlık gösteremeyerek 68-56 yenildi. Fenerbahçe Beko uzun bir aradan sonra Avrupa arenasına bu denli kötü bir başlangıç yaparken Nando De Colo dışında takımın büyük bir bölümünün formuz olmasının sıkıntısını fazlasıyla yaşadığı görülüyor. Her sene NBA’e giden oyuncuların yerini doldurabilen Fenerbahçe Beko bu sene Melli ve Guduric’in yerlerini henüz doldurabilmiş görünmüyor.

Hücumda Son Yılların En Etkisiz Fenerbahçe Takımı

Fenerbahçe Beko dün oynadığı basketbol ile taraftarlarını ve basketbol camiasını oldukça şaşırttığı görüldü. Özellikle hücum anlamında son yılarlın en etkisiz maçını çıkaran sarı lacivetliler hiçbir periyotta 16 sayı barajını geçemediği görülüyor. Takım halinde çok düşük şut yüzdesinde kalan Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo dışında verimli olan oyuncunun olmadığı görüldü. Fenerbahçe Beko sonraki maçını ise evinde İspanyol temsilcisi Baskonia ile oynayacak. Fenerbahçe Beko için tek olumlu gelişme ise yıldız pota altı oyuncusu Veselly’nin yaklaşık 5,5 ay aradan sonra tekrar parkelere dönmesi olarak gösterilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.