1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Barış Pınarı Harekatında İkinci Aşama
Barış Pınarı Harekatında İkinci Aşama

Barış Pınarı Harekatında İkinci Aşama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye Milli Ordu ile birlikte harekata başladı.

A+A-

Erdoğan, ‘‘Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye Milli Ordusuyla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK / YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı’nı başlatmıştır.’’

Rasulayn’dan Yükselen Dumanlar…

Gün içinde yaşananlar an ve an kameralar yansıyor. Barış Pınarı Harekatı son dakika haberleri geçilerek, halkın da bu anlamda bilgilendirilmesi sağlanıyor. Gün içinde verilen haberlerde, Rasulayn’dan yükselen dumanların objektiflere yansıdığı görüldü. Türkiye tarafından çekilen görüntülerinde, Türkiye sınırında da hareketliliğin yaşandığı görülüyor. Sınırın diğer tarafında yer alan PYD işgali altında olan Rasulayn’dan dumanların yükseldiği görülüyor.

Bölgede basın mensupları yer alıyor. Havada F – 16 uçaklarının olduğu görüntüler de var. Suriye’deki PYD hedeflerine bombalar atılarak saldırı gerçekleşiyor. Barış harekatı ile ilgili son dakika haberlerinin yayınlanmaya devam edeceği biliniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Açıklama

Harekatı yakından takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamalar ile gündemde. "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir" şeklinde konuşarak Barış Harekatı son durum ve amacı gibi merak edilen soruların yanıtlanmasını da sağlamış oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.