1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonlar Kupası Eczacıbaşı Vitra’nın Oldu
Şampiyonlar Kupası Eczacıbaşı Vitra’nın Oldu

Şampiyonlar Kupası Eczacıbaşı Vitra’nın Oldu

Voleybolda sezonun ilk kupası olan 2019 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nın sahibi, çekişmeli geçen VafıkBank'ı 3-2’lik skorla geçen Eczacıbaşı VitrA oldu.

A+A-

Voleybolda geçen senenin lig ve kupa şampiyonlarının bir araya getiren 2019 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası maçı büyük bir çekişme ve heyecana sahne oldu. Ülkemizin kadın voleybolu anlamında lokomotifi olan 2 takımımız Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra sezonun ilk kupasını almak için büyük mücadele örneği sergiledi. Daha ülkemizde liglerin başlamamış olmasına rağmen her 2 takımdan kendilerinden beklenmeyecek derecede enerjik bir oyun sergilediler. Daha önce her 2 takım arasında  birçok devam görülen skor tekrarlandı ve maçı 3-2 kazanan Eczacıbaşı sezonun ilk kupasını müzesine götürdü.

Kıran Kırana Mücadele Oldu

Maçın ilk 2 seti oynandığında Eczacıbaşı 25-14 ve 25-21’lik set skorları ile öne geçti. O anda salonda ve akranları başında olan seyirciler maçı rahatlıkla Eczacıbaşı Vitra’nın kazanacağını düşünürken Vakıfbank 3. Set ile birlikte maça ağırlığını verdiği görüldü. 3. Set oldukça çekişmeli geçerken seti 27-25 kazanan Vakıfbank hem durumu 2-1’e getirdi hem de ritim kazanmış oldu. 4. Sette ise Vakıfbank üstünlüğü vardı. Son seti almanın morali ile set boyunca üstün olan Vakıfbank bu seti de 25-20 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Şampiyonu belirleyecek son sette ise rakibine göre daha çok dinlenen Eczacıbaşı Vitra Tie Break setini 11-15 alarak maçı 3-2 kazanarak sezonun ilk kupasını müzesine götürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.