1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cristiano Ronaldo Çılgın Teklifi Değerlendirmeye Almadı!
Cristiano Ronaldo Çılgın Teklifi Değerlendirmeye Almadı!

Cristiano Ronaldo Çılgın Teklifi Değerlendirmeye Almadı!

İtalya’nın Juventus kulübünde futbol yaşamını sürdüren Cristiano Ronaldo ABD’de faaliyet gösteren bir yatırım firmasından gelen dudak uçurtan teklifi ciddiye almadı.

A+A-

ABD basınında yer alan bir habere göre Amerika Birleşik Devletlerinde faaliyet gösteren bir yatırım devi yıldız oyuncu Ronaldo’yu arayarak akla zarar bir teklifte bulundu. Yapılan teklife göre Cristiano Ronaldo’nun İnstagram hesabı bir yıllık süre ile kiralanacak ve karşılığında yıldız futbolcuya bu süre için 100 milyon Euro ödeyecekti.

Haberin bir anda gündem yaratması üzerine Ronaldo’nun teklife nasıl bakacağı merak konusu oldu. Çeşitli basın kuruluşları yıldız oyuncunun teklife nasıl baktığını öğrenebilmek için seferber oldu. Gün içinde basında yer alan haberlerde yıldız oyuncunun bu teklifi değerlendirmeye bile almadığını yazdı.

Zaten Ortalama 570 Bin Kazanıyor

İnstagram’da 176 milyon takipçisi olan Cristiano Ronaldo, yapılan açıklamalara göre reklam içerikli paylaşımları için ortalama 570 bin sterlin kazanıyor. Bu oranın binlerce paylaşımla çarpıldığında ortaya çıkan rakam yıldız futbolcunun bu teklife neden gülüp geçtiğini açıklamaya yeter gibi görülüyor. Üstelik bu şaşırtıcı rakam sadece Ronaldo’ya has bir durum değil.

HopperHQ.com isimli sosyal medya analiz sitesi 2019 yılı instagram zenginlerini açıkladı. Bu listede Ronaldo birinci sırada yer alırken onu ikinci sırada diğer dünya futbol yıldızı Neymar izlerken, Messi 3. David Beckham 4. Sırada takip etti. Listenin diğer sıralamalarında da futbolcular ezici bir üstünlükle sıralanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.