1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kızına İşkence Yapan Baba Tutuklandı
Kızına İşkence Yapan Baba Tutuklandı

Kızına İşkence Yapan Baba Tutuklandı

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde yatalak karısının önünde 19 yaşındaki kızını döven ve işkence yapan baba yakalanarak tutuklandı.

A+A-

Taksim Tarlabaşı'nda gerçekleşen olayda 19 yaşındaki kızı Tuğba A.'ya şiddet uygularken görüntüleri çekilen ve ardından bu görüntülerin sosyal medyaya yüklenmesi sonucu baba Muzaffer A. polis ekipleri tarafından ikinci kez göz altına alındığı öğrenildi. Çağlayan Adliyesine getirilen Muzaffer A. basın mensuplarının ısrarlı sorularını ise yanıtsız bıraktığı görüldü. Sosyal medyayda yayınlandıktan sonra büyük bir infiale neden olan görüntülerde, kızına şiddet uyguladığı görülen Muzaffer A. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Şüpheli Muzaffer A'nın ifadesinin alınmasından sonra ise, ‘Kasten yaralama' suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildiği bilgisi ulaştı.

Görüntüler İnfial Yarattı

Cani babanın kızını dakikalarca dövdüğü ve işkence ettiği görüntüler sosyal medyada yayınlanınca büyük bir infial yarattığı görülüyor. Sosyal medyanda gelen tepkiler üzerinde işkenceci baba sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Oyda 5 Ekim 2019 tarihinde kızına işkence yapan baba kızının şikâyeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasına rağmen savcının talebi ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Görüntülerin yayınlanması ve büyük tepkiler sonucunda savcılık bu kez tutuklanma talebi istediği öğrenildi. Bu kez sadece 10 günlük uzaklaştırma cezası ile kurtulamayan cani baba basit yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi. Sosyal medya kullanıcıları savcının görüntüler sosyal medyadan yayınlanmadan önceki tavrı için ise büyük eleştiriler getirdikleri görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.