1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kadıköy’de Apartmanda Çıkan Yangın Korkuttu
Kadıköy’de Apartmanda Çıkan Yangın Korkuttu

Kadıköy’de Apartmanda Çıkan Yangın Korkuttu

Kadıköy’de bulunan 11 katlı apartman binasının 7. katında çıkan yangın nedeniyle apartman sakinlerinin tahliyesi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

A+A-

Kadıköy, Caddebostan Mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet Caddesi’nde bulunan 11 katlı apartmanın 7’inci katında sebebi henüz tespit edilemeyen bir şekilde yangın çıktığı ifade edildi. Yangın sonrasında alevler kısa sürede tüm daireyi sararken diğer daireler içinde tehdit yaratmaya başlamıştı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden çok sayıda itfaiye aracı, sağlık ve polis ekibi sevk geldi İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde dumandan etkilenen 5 kişiyi tahliye edip, sağlık ekiplerine teslim ettikleri belirtiliyor. Yapılan ilk müdahale sonrasında ise diğer ekipleri  apartman sakinleri de başarılı bir şekilde tahliye ettikleri görülüyor.

İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Başarılı Oldu

İtfaiye ekiplerinin çıkan yangına oldukça kısa sürede ve başarılı bir şekilde müdahale etmesi ile hem yangının diğer katlara sıçramasının engellendiği hem de dumandan etkilenen kişilere daha hızlı şekilde ulaşılmasının sağladığı görüldü.

Apartman sakinleri itfaiyenin yangını söndürmesi sonrasında apartmanında önünde bekledikleri görüldü. Yangının söndürülmesine rağmen tedbir amaçlı bugün binaya girilmemesi gerektiği itfaiye erleri tarafından vatandaşlara aktarıldı.

Bu olayda itfaiyenin hızlı müdahalesi ile yangının büyümemesine rağmen İstanbul’da çarpık yerleşme sorunu nedeniyle yangınlara zamanında ve tam olarak müdahale edilemiyor. Bu anlamda tüm binalar önüne yangın söndürme musluklarının kurulması en etkili çözüm olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.