1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Şarkıcı Sıla 1,5 Aylık Hamile Mi?
Şarkıcı Sıla 1,5 Aylık Hamile Mi?

Şarkıcı Sıla 1,5 Aylık Hamile Mi?

Ahmet Kural’dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra aradığı aşkı Türkiye’nin en ünlü mutfak şeflerinden Hazar Amani’de bulan şarkıcı Sıla’nın hamile olduğu iddia ediliyor.

A+A-

Uzun yıllar sonra yılbaşı için herhangi bir yerde sahne almayan şarkıcı Sıla sevgilisi Hazar Amani ile birlikte girdi. Evde yeni yılı birlikte kutlayan ikili yılbaşı geçesine ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Çiftin oldukça mutlu oldukları ve birbirilerine karşı besledikleri duygular ise paylaştıkları fotoğraflardan rahatlıkla anlaşılabiliyor.

Özellikle Sıla’nın yaptığı paylaşımda yüzünün belli edercesine göstermesi Sıla’nın yüzüğünü gösterdiğine dair yorumlara neden oldu. Sıla ve Hazar Amani daha önce 13 Ocak 2020 tarihinde nikah masasına oturacaklarını açıklamalardı.

Sıla 1,5 Aylık Hamile İddiası

Ünlü çifti apar topar ve ani bir kararla nikah masasına oturmasının altında yatan neden olarak ise Sıla’nın 1,5 aylık hamile olduğu iddiaları bulunuyor. Oyuncu Ahmet Kural ile olaylı bir şekilde ayrılmasından kısa süre sonra Hazar Amani ile bir ilişkiye başlayan Sıla uzun bir süredir Amani ile aynı evde yaşıyordu.

Kanal D ekranlarında yer alan 2. Sayfa programında yer alan habere göre yaz aylarında nikâh masasına oturmaya hazırlanan ünlü çift Sıla’nın bebek haberini alınca bu kararlarını öne çekmek zorunda kaldılar. İkilinin nikah törenlerini sadece bir şekilde gerçekleştirmek istedikleri ve bu yönde hazırlıklarını sürdürdükleri ifade ediliyor.  

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.