1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz nereli, Kaç Yaşında ve kimdir? Hangi Dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz nereli, Kaç Yaşında ve kimdir? Hangi Dizilerde rol aldı?

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz nereli, Kaç Yaşında ve kimdir? Hangi Dizilerde rol aldı?

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yeni bir ilişki haberiyle manşetlere çıktı ve olay yarattı. Yeni sevgilisi Mert Yazıcıoğlu gibi oyunculuk da yapan güzel oyuncunun yeni bir ilişkiye başladığı ve bir haftadır görüştüklerinin ve tanışmaya başladıklarının öğrenilmesi üzerine çiftin fotoğrafları paylaşıldı. İlişki haberinin ardından Dilan Çiçek Deniz'in kim olduğu, kaç yaşında...

A+A-

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yeni bir ilişki haberiyle manşetlere çıktı ve olay yarattı. Yeni sevgilisi Mert Yazıcıoğlu gibi oyunculuk da yapan güzel oyuncunun yeni bir ilişkiye başladığı ve bir haftadır görüştüklerinin ve tanışmaya başladıklarının öğrenilmesi üzerine çiftin fotoğrafları paylaşıldı. İlişki haberinin ardından Dilan Çiçek Deniz'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak edildi ve araştırma yapıldı.

28 Şubat 1995'te Sivas'ta dünyaya gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, lise eğitimi alırken üç yıl tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşında Liselerarası Tiyatro yarışmasında oyunculuk ödülü kazanan ünlü oyuncu Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünde lisans eğitimine başladı. Daha sonra tekrar sınava girerek İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'ne geçiş yaptı ve bu kez yeni bir ilişki haberiyle manşetlere taşındı.

15 yaşında Güneşi Annem Sanırdım adlı bir şiir kitabı yayımlayan genç oyuncu, kariyerinde modellik de yaptı. 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve 2. olan Dilan Çiçek Deniz geniş bir kitleye hitap etmeye başladı. Daha sonra Deniz

Küçük Tatlı Yalancılar'da Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral, Alperen Duymaz, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Beste Kökdemir ve Burak Deniz ile birlikte güçlü bir rol oynadı. Daha sonra Kanal D dizisi Güneşin Kızları'na katıldı ve dizide Elif karakterini canlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.