1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Günlük Burç Yorumu 20 Temmuz…! Yengeç Burcunu Karamsar Bir Hafta Bekliyor…
Günlük Burç Yorumu 20 Temmuz…! Yengeç Burcunu Karamsar Bir Hafta Bekliyor…

Günlük Burç Yorumu 20 Temmuz…! Yengeç Burcunu Karamsar Bir Hafta Bekliyor…

20 temmuz günlük burç yorumunuzda neler olacak merak ediyor musunuz? Bugün meydana gelecek astrolojik dengeler sizleri nasıl etkileyecek gelin beraber bakalım:

A+A-

20 Temmuz Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumuna göre çocukluk ve gençlik yıllarınızda karşılaştığınız bütün değerlerin bu hafta karşınıza çıkacağını söylemek mümkün. Bu evre size erken olgunlaşma olarak geri dönecek. Eğer çalışıyorsanız bazı şeyleri ölçüp biçip ona göre devam etmelisiniz.

Karşınıza gelen maddi zorlukları aşabileceğiniz süreçte, sonuçlara takılı kalmadan fakat hesap da etmeden karar vermeyin. Aynı zamanda çevreniz tarafından sevilmeyen bir huy karşınıza büyük yaş farkları olan insanlarla beraber getirecek karışık durumları getirebilir. Bu hafta ekstra para kazanmaya eğiliminde olmanız size farklı kapılar açacak. Aynı zamanda para kazanmaya hevesli biri iseniz gündeme gelmiş farklı para konuları bu hafta olabildiği kadar fırsatlarla karşınıza çıkacak.

20 Temmuz Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük yorumuna göre gelişecek yeni projelerle fiziksel açıdan yeni başlangıçlara yorulan bu hafta başarıya ulaşmak için ne kadar çaba sarf ettiğinizi gözler önüne seriyor. Eğer çalışmalarınızın sonucunu almak istiyorsanız işinizi yarına bırakmadan tamamlamalısınız. Tamamen çalışmalarınızı odaklanmanız bu hafta ay konumlarında daha iyi yerlere gelmenizi sağlayacaktır. Çalışmaya başlamadan önce farklı pratik bakış açılarına sahip olmanız büyük artıdır. Bununla beraber eğer hayal dünyasında iseniz bu hafta olabildiği kadar oradan uzaklaşın.

20 Temmuz İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumuna göre bu hafta iletişim konusunda size büyük önem arz ediyor. Çünkü iletişim dönemine girdiğini bir hafta yaşıyorsunuz. Bu haftadan itibaren diğer haftalarda daha fazla hissedeceğiniz bir iletişim problemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz özellikle yakın çevrenizle alakalı durumlarda çok fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Hitabet yeteneği güçlü ise gelecekte gereken sorunlara olabildiği kadar çözmeye çalışın özellikle kendinizi birden fazla aşk üçgenlerin de bulabileceğinizi söylemek mümkün. Gönül ilişkilerinizde dikkat edin.

20 Temmuz Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumuna göre Olabildiği kadar çözülmesi gereken bütün konuları bu hafta hal edebildiğiniz kadar halledin. Çünkü diğer hafta sizi konumunuza ve diğer oluşumlara bakarak fazlası ile karamsar bir haftaya giriyor olacaksınız. Kendinizi kapatmamanız ve çakralarla beraber kendinizi anlamanız gerekmekte.

20 Temmuz Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumuna göre ilişki konusunda sıkılmaya vakit bulamayacağınız bir gün sizleri bekliyor Aynı şekilde fazlası ile rahat olma çabanız bu hafta gün yüzüne çıkacak. Sizden uzak kalmaya çalışan insanların gölgesinde kalacağınız bir hafta olacak. Olabildiği kadar şiddetli tartışmalardan uzak durun bu hafta sinir konusunda sizi endişelendirecek hastalıklar gün yüzüne çıkabilir.

20 Temmuz Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumuna göre fazlası ile analiz yeteneğinizin bilgili insanlarca keşfedildiğinde şahit olacaksınız. Aynı şekilde genelde soğukkanlı ve duygusuz olmayı tercih ettiğiniz için bu hafta beraberinde meyveleri getireceksiniz. Eğer problemler fazla geliyorsa insanlara kendinizi açmadan önce iki kere düşünün. Çünkü bu hafta kendi problemlerinizi anlattığınız insanlar ile karşı karşıya gelemeyiz söz konusu.

20 Temmuz Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumuna göre Kavramsal bir olgunlukta olduğunuz ve sürekli labirent gibi aynı yerde dönüp durduğunuz bir haftayı geride bıraktığınızı söylemek mümkün. Çünkü karamsar bir hafta itibariyle sizin olduğunuzdan daha fazla yeteneklerinizi göz ardı ettiğiniz bir haftayı geride bıraktık. Bu hafta olabildiği kadar insanlarla iyi ilişki kurduğunuz zaman tökezlemenize izin vermeyeceklerle karşılaştığımızda göreceksiniz. Bundan sonraki fırsatları tepmemeniz için yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

20 Temmuz Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumuna göre İş hayatının getirdiği bütün sıkıntıların fazlasıyla üzerinizde bulunduran bir yapıda olduğunuz için etrafınızda da bu olumsuzlukları yayıyorsunuz. Bu haftanın sizin için olabildiği kadar olumlu geçmesini sağlamak için düşüncelerinizi bir kenara bırakıp işinize odaklanabilirsiniz. İlişki konusunda kendinize güvenmeniz gerektiğini dile getirmemiz gerek. İlişkilerde baskın olan taraf yerine bir ayağınızın ilişkinin dışında olduğunu göstermeniz gereken bir hafta ile karşı karşıyasınız. Bu durumda yapılacak tek şey kendinizi ilişkiye adamış olmuş biri gibi göstermek değil. Aksine sizden hariç bu ilişkiye emek veren birinin olduğunu karşı tarafa yansıtmak.

20 Temmuz Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumuna göre Maddi sıkıntılarınızı nihayet çözüme kavuştuğu bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz birden fazla maddi kapılar açılacaktır. Aşk konusunda karamsarlık yapmayı bırakın. Artık karar vermeniz gerekmekte. İş, seyahatleriniz olduğu bir dönem sizinle beraber bu konuda ile çalışmanız meyvelerini yavaş yavaş veriyor olacak. Yurt dışından kapılar açıldığını görebilmek için kendinizi tamamen iş odaklamalısınız. Son bir- iki gündür tamamen konsantrasyonunun bozulmuş gibi gözüküyor. Bu durumu kurtarmak için kendinizi işinizle bağdaştırmalısınız.

20 Temmuz Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumuna göre Haftaya fazlasıyla yoğun başladığınızı ve erkenden yola olacağınızı belirtmek isteriz. İşle alakalı beklentilerinizin tümünü gerçekleşeceği bir hafta ile karşı karşıyasınız. Ailenizle vakit geçirmeye bir hayli zorlanacağınız bu haftada, tüm haberleşme aksaklıkları ile beraber farklı insanlar sizinle beraber olabilmek için misafirliğe gelebilir. Bu durumda kendinizi yiyip bitirmeden önce tamamen alışılagelmiş bir şekilde kendinizi olumlama halinde kalmayı öğrenmelisiniz.

20 Temmuz Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumuna göre Haftaya fazlasıyla yoğun başladığınızı ve erkenden yola Hafta boyunca aşırı harcama yapacağınız günler kapınızda olacak aynı zamanda ilişki konusunda farklı fırsatlar karşınıza çıkacak ve bu durumdan fazlasıyla hoşnut olacağınızı belirtmek isteriz. Sizin açınızdan ne yapılacağını bilmediğiniz bir durumda kaldığınızda çevrenizden yardım istemeyi unutmayın. Eğer gerçekten ilişki istiyorsanız bu hafta boyunca gerçek arkadaş ilişkilerine dikkatli inceleyin. Arkadaş konusunda bu hafta şanssız olduğumuzu bile getirmek lazım. Çünkü arkadaş konusunda bu hafta elde edilen bazı başarıların arkadaşlarınız tarafından huzurunuzu bozulacağını dile getirmek gerek. Bu yüzden insanlarla anlaşmaya değil uzlaşmaya yanaşmalısınız.

20 Temmuz Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumuna göre Haftaya fazlasıyla yoğun başladığınızı ve erkenden yola Son iki gündür ruhani davranışların değişkenliği konusunda kendinizi olan özgüveninizi tamamen yitirebilirsiniz. Bu konuda yapmanız gereken karamsarlığa ya da olumsuz düşünceleri kendinize vermek değil soğukkanlı bir şekilde oyunu kuralına göre oynamalısınız. Bu konuda yapılacak tek şey ani inişler ve çıkışları kontrol altına alabilmek. Kendi fikirlerinizi sürekli öne sürmemek karşınızda dinlemek de önemli. Ancak bu şekilde yapacağınız bütün görüşmeleri kendi açınızdan iyimser bir şekilde karşılayabilir, moralinizin ani iniş ve düşüncelerine karşı gard alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum