1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Günlük Burç Yorumları 9 Eylül! Bazı Burçlar Dikkat Etmeli...
Günlük Burç Yorumları 9 Eylül! Bazı Burçlar Dikkat Etmeli...

Günlük Burç Yorumları 9 Eylül! Bazı Burçlar Dikkat Etmeli...

9 Eylül'de yaşanması planlanan astrolojik olaylardan hangi burcun nasıl etkileneceği, kimlerin ne durumda olacağı uzmanlar tarafından yorumlandı. Haberimizin detaylarından astrolojik konumlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

A+A-

9 Eylül 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu: Koç burçları, tipik özelliklerinden sıyrılarak bugün biraz daha sakin ve sevgi dolu bir gün geçirecekler. Çevrelerindeki insanlar, her zamankinden daha anlayışlı ve güler yüz gösterse de, günün sonunda yaşanması muhtemel olan bir iç sıkıntısı ile karşı karşıya kalabilirler. Gelecek günler ise, güzellikler vadediyor.

9 Eylül 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük burç yorumu: Boğa burçları, uzun süredir yaşadıkları mutluluğun gölgesine düşerek; biraz karamsar bir hale bürünebilirler. Bu durumun geçici olduğunu bilmekte fayda var. Zira Boğa burçları, güçlü ve karakteristik özelliklere sahiptir. Bu sayede kısa süre içerisinde durumu sağlıklı bir şekilde atlatabilirler.

9 Eylül 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük burç yorumu: İkizler burcu, her zamanki gibi neşeli fakat bir o kadar da sakin bir gün geçirecek. Astrolojik haritalarındaki hareketlilik; ikizleri derinden etkilese de, çevrelerindeki insanların desteği ile normal hayata adapte olabilirler.

9 Eylül 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu: Yengeç burçları, her zaman olduğu gibi yine güne duygusal başlayacaklar. Fakat kısa süre sonra bu buhrandan kurtularak; normal hayatın akışına uyum sağlayabilirler. İlişkisi olan yengeç burçları, sevgilileri ya da eşleri ile bir takım problem yaşayabilirler. Bu durumda sakin ve objektif düşünmeleri, sorunu kısa süre içerisinde çözmelerini sağlayacaktır.

9 Eylül 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük burç yorumu: Aslan burçları, bugünlerde ormanın kralı durumundan, bir ev kedisine dönüşebilir. Çok sakin ve stabil geçecek birkaç günün sonunda, toparlanarak eski ihtişamlarına kavuşabilirler. Bu durum, aslan burçları açısından garip karşılansa da; astrolojik hareketlere göre oldukça normal bir olay.

9 Eylül 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu: Bugün her zamankinden biraz daha yorucu geçebilir. Arkadaş çevrenizde karşılaşacağınız sorunlar sizi bunaltsa da, gerçek dostlarınız ile olan bağınız biraz daha güçlenecektir. Şu sıralar sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, düzenli ve dengeli beslenmeniz oldukça önemli.

9 Eylül 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu: Gereksiz ve fazla harcamalar, sizi borç batağına sürükleyebilir. Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta dikkatli olmanız gerekiyor. Zira burç yıldızınızın hareketleri sizi dengesiz bir insana çevirebilir. Dost ilişkileriniz gayet güzel ilerlerken, sevgilinizle aranız açılabilir. Bu sorunu ancak siz sakinliğinizi koruyarak çözebilirsiniz.

9 Eylül 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu: Anlaşmakta zorlandığınız hatta küs olduğunuz eski bir arkadaşınız her an kapınızı çalabilir. Bu durumda sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki kişi çözüm odaklı yaklaşacaktır fakat samimi gelmeyen cümleler; sizi daha da sinirlendirebilir. Münakaşaya girmeden sorunu çözmeniz gerekecek. Ayrıca maddi anlamda zor bir döneme girebilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

9 Eylül 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu: Uzun zamandır gitmediğiniz bir mekana gidebilirsiniz. Üstelik bu yolculuk, sizin için oldukça iyi olacak. Sevgiliniz ya da eşiniz, bu dönemlerde sizdeki farklılığı fark ederek; bir sürpriz yapmak isteyebilir.

9 Eylül 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu: Her zamanki gibi, bir şeyleri gizlemeye çalışıyor olmanın korkusu ve hüznü var üzerinizde. Hayatınızdaki insanla iyi anlaşamadığınızdan dolayı bir takım yönelmelerde bulunuyor olabilirsiniz. Bu dönemde dikkatli düşünmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Ek olarak çevrenizdeki insanlar sizdeki değişimi ve adeta bir ünlü havası olduğunu düşünebilir.

9 Eylül 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu: Son zamanlarda biraz üzgün olabilirsiniz fakat bu durumun geçici olduğunu, yanınızdaki insanların sizi önemsediğini bilmenizde fayda var. Bunca zaman irili ufaklı engebeleri aştığınız gibi, bu sorunları da aşacağınıza emin olabilirsiniz. Güzel günler sizi bekliyor, yalnızca biraz sabretmeniz gerekecek.

9 Eylül 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu: Balık burçları, daha önce yaşadıkları bir sorun ile yeniden mücadele etmek durumunda kalabilirler. Aile ve manevi destekler ile, bu sorunu kısa süre içerisinde atlatabilirler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.