1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Günlük Burç Yorumları: 2 Kasım 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
Günlük Burç Yorumları: 2 Kasım 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 2 Kasım 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Ekim ayını sonlandırdık Kasım’a merhaba diyoruz. 25 Ekim’de oluşan Güneş tutulması bu pazartesi Merkür tarafından tetikleniyor.  Doğal afetlere ve parasal konulara dikkat etmemiz gerekebilir. Pazar günü Mars da İkizler burcunda gerilemeye başladı. 2 Kasım 2022 Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

A+A-

Ekim ayını sonlandırdık Kasım’a merhaba diyoruz. 25 Ekim’de oluşan Güneş tutulması bu pazartesi Merkür tarafından tetikleniyor. Doğal afetlere ve parasal konulara dikkat etmemiz gerekebilir. Pazar günü Mars da İkizler burcunda gerilemeye başladı.

Yeni haftamızla beraber yeni bir aya da başlıyoruz. 30 Ekim’de yani bu Pazar Mars İkizler burcunda gerilemeye başlıyor ve bu hareketin etkilerini göreceğimiz bir hafta bizi bekliyor.  12 Ocak’a kadar iletişim, haberleşme, seyahat, ticaret ve öğrenim alanlarında sorunlara açığız.

Ay Oğlak burcundayken haftaya giriş yaparken tamamlanması gereken konulara eğileceğiz.  Perşembe günü Venüs’ün güney Ay düğümü ile kavuşumu olacak. İlişkilerle ilgili konularda çözülmesi gereken kadersel olaylar karşımıza gelirken parasal yönden kayıplar yaşayacağımız bir hafta olacağından dikkat etmenizde fayda olacak.

Bu nedenle maddi konularda alacağımız kararlara, atacağımız adımlara lütfen çok dikkat edelim.  Herkese sağlık, mutluluk dolu bir hafta diliyorum. Şimdi kısa kısa burçlara değinelim;

2 Kasım 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu:: Bu hafta düşünceleriniz gitgellerle dolu ve çevrenizdekilere çabuk tepki vereceksiniz. Tanışacağınız yeni kişilere dikkat edin, kadersel etkiler altındasınız. Ailevi konularda önemli adımlarda destekli değilsiniz. Perşembe ve Cuma günü şans sizden yana olacak.

2 Kasım 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu:: Hafta ortası itibariyle parasal konular önemli olurken kariyer ve iş ilişkileri de gündeminize yerleşecek. İlişkilerde çabuk tepki verirken sıkılganlıklarınız yüksek planda olacak. 14 Ocak tarihine kadar aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan bağlantılarınızda sıkıntılar olabilir.

2 Kasım 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu:: Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız meseleler iyice ortaya çıkarken sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengesizlikler hafta sonuna doğru sizi yoracak. Eski işlerinizi yeniden ele alırken devam eden bazı işlerinizde ise yavaşlamalar yaşanabilir.

2 Kasım 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu:: Parasal işlerinizi ele almak için oldukça etkili bir hafta. Hafta ortasına kadar iletişimsel becerileriniz öne çıkarken Perşembe ve Cuma ev, aile ve yuva alanlarınız aktif olacak. Hafta sonu özel hayatınıza odaklanırken ilişkilerden yana sıkıntılar yaşanabilir.

2 Kasım 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu:: Çarşamba gecesine kadar evinize, ailenize odaklanırken Perşembe ve Cuma aşka, eğlenceye, spora yönelecek, aynı zamanda kadersel etkilere de açık olacaksınız. Bu dönem borç alıp vermeyin ve harcamalarınızı da sınırlandırmaya çalışın.

2 Kasım 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu:: Ev, aile ve yuva alanlarınızda alınacak kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Hafta ortası aşk, keyif, mutluluk önemli olurken hafta sonuna doğru işlerinizi toparlayacak sağlığınıza odaklanacaksınız. Bu hafta genelinde ise parasal konularda dikkatli olun.

2 Kasım 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu:: Bu hafta iş hayatınız, sağlığınızla ilgili konular önemli olacak. Toplum önü işlerinizde zorlanabilirsiniz ancak insanlarla tartışmamaya çalışın. Hafta sonu parasal konular hayatınızı yönlendirirken yakın çevre ilişkilerinizde çabuk gerilebilirsiniz, dikkat.

2 Kasım 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu:: Kariyerinizdeki değişimler ev, aile ve yuva alanlarınıza olumsuz yansıyabilir. Bazı arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz, işleriniz yavaşlayabilir. Hafta sonuna doğru parasal konular önem kazanırken hafta sonu gezmek, dolaşmak size iyi gelecek.

2 Kasım 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu:: Kariyerinizde arkanızdan işler çevrilebilir. Para ile ilgili konular hafta ortasına kadar öne çıkarken Perşembe Cuma günleri neşeleniyorsunuz. İlişkiler önemli olurken sosyal ortamlardaki gerilimler özel hayatınıza yansıyabilir, bu etkiye dikkat edin.

2 Kasım 2022 Oğlak İkizler Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu:: Beraber çalıştığınız insanlarla sıkıntı yaşayabilirsiniz. 14 Ocak’a kadar önemli girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri iş hayatınız aktif olurken hafta sonu sosyal çevrenizle güzel vakit geçireceksiniz. 

2 Kasım 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu:: İlişkilerden yana aşağıya çekileceğiniz bir hafta. Hem ortaklı işlerinizde hem ilişkilerinizde her şeyi ince eleyip sık dokuyun, dikkatlice tartın. 14 Ocak’a kadar parasal işlerinizde sıkıntılar çıkabilirken bu dönem para kazanırken de harcarken de dikkatli olun.

2 Kasım 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu: Pazartesi günü kariyeriniz ön plana çıkarken iletişim, satış, pazarlama alanlarında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle de anlaşmak kolay olmayacak. Para ile ilgili konulara bu ara dikkat etmeniz gerekirken bu aralar borç alıp vermemeye çalışın..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.