1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Günlerdir bekleniyordu! Maraşlı Dizisinin İlk Bölüm Tanıtımı Yayınlandı, Burak Deniz ve Alina Boz Oynayacak!
Günlerdir bekleniyordu! Maraşlı Dizisinin İlk Bölüm Tanıtımı Yayınlandı, Burak Deniz ve Alina Boz Oynayacak!

Günlerdir bekleniyordu! Maraşlı Dizisinin İlk Bölüm Tanıtımı Yayınlandı, Burak Deniz ve Alina Boz Oynayacak!

ATV ekranlarında yerini alan yeni dizi Maraşlı ilk tanıtımını yayınladı. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrollerini üstlendiği dizi ilk tanıtım ile tüm gözleri üzerine topladı. Herkesin merakla beklediği Maraşlı dizisi ilk tanıtımı yayınladı.

A+A-

‘Cennetin kapısındayım sandım içeri gireyim dedim. Meğerse cehenneme girmişim.’ ifadelerinin oldukça dikkat çektiği Maraşlı dizisinin ilk tanıtım videosu herkesi ekrana kilitlemeyi başardı.

Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Başaralı ve kaliteli dizileri ile yüzlerce insanı ATV ekranlarına çeken başaralı kanal beğenilen dizilerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Maraşlı dizisinin başrollerini güzel ve başaralı oyuncu Alina Boz ile yakışıklı ve başaralı oyuncu Burak Deniz üstlenecek.  Her iki başaralı oyuncunun yer aldığı Maraşlı dizisinin ilk tanıtımı yapıldı.

Yayınlanan il tanıtımda yer alan bazı cümleler herkesi derinden etkilemeye başladı. Yapılan tanıtım ile dizi oldukça merak konusu oldu. Dizinin diğer oyuncuları da herkes tarafından merakla bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımın yayınlanması ile birlikte ne zaman ekranlarda yer alacağı merak konusu oldu. Tanıtımın ardından binlerce insan merakla dizinin yayınlanacağı ilk bölümü beklemeye başladı.

Dizide yer alan cümleler izleyici derinden etkileyerek normalden daha çok merak etmelerini ve heyecanlanmalarını sağladı. İki başaralı ve genç oyuncunun yer aldığı dizi yaş kriteri fark etmeksizin herkesin merakı oldu. Dizide yer alan iki başaralı oyuncu normal hayattan farklı iki karakter canlandıracak. Başarılı oyuncu Burak Deniz ‘Maraşlı’ karakterine hayat verirken güzel ve başaralı oyuncu Alina Boz ise ‘Mahur’ karakterine hayat verecek. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü için seyirci gün saymaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.