1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Gündeme bomba gibi düştü! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şok sözler!
Gündeme bomba gibi düştü! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şok sözler!

Gündeme bomba gibi düştü! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şok sözler!

İş adamlarından Tolga Bayar’ın eşi geçtiğimiz günlerde Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’u yuva yıkmakla suçladı. Her ne kadar sessiz kalmayı tercih etse bile geçtiğimiz günler içerisinde sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile sessizliğini de bozdu.

A+A-

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızı olan Tuğçe Tayfur; evli bir iş adamı ile aşk hayatının devam ediyor olduğu iddiaları şok etkisi yarattı. Magazin dünyasında adeta bomba etkisi yaratan haber karşısında bir de Ebru Bayar ‘’ söylemezsem olmaz ‘’ isimli programda eşi ile Tayfur arasında aşk olduğu iddialarını dile getirdi. Bayar; kocasının tam bir aydır çocuklarını görmek için dahi gelmediği aktarırken Tolga Bayar ile Tuğçe Tayfur’un bu süreçlerde Maslak içerisinde lüks bir site içerisinde ev kiraladıklarını dile getirirken kendilerinin çocuğu ile beraber bu siteden atıldıklarını aktardı.

Davasını açana kadar arkadaş oldu…

Konu ile ilgili daha fazla sessizliği korumayı ve kendi şahsi hesabından Tuğçe Tayfur şu sözleri ile dikkatleri çekti. ‘’ Boşanma davası diye atılıp tutuluyordu fakat kendisinin evli – mutlu mesut bir adam ile aralarında bir şey olmayacağını herkesin bildiğini / Ebru’nun buna bile bile lades dediğini / ortalama olarak 5 – 6 yıl boyunca metres bir şekilde hayatına devam ettiğini – adam davasını açana kadar beraber olmadığını ve sadece arkadaş olduğunu – bu süreçlerde kimseyi kandırmadıklarını, ne dediyse de arkasında olduğunu – yaşanan her şeyin bu durumda farklı olma ihtimalleri varken Ebru’nun kendisine ahlak bekçiliği yaptığını – ama bu yaptığı süreçlerde kendisinin seks kasetlerinin ortalıkta geziyor olduğunu – Tayfur’un annesine laf etmesindense gidip ortalıkta gezen kasetleri ortadan kaldırtmasının gerekli olduğuna – kendisinin Ebru’nun bir jenerasyonu olmamasına rağmen bir de annesinin uyuşturucu sattığını bildiğini – yaptığı hareketlerden dolayı gözlenen şuursuzluklardan dolayı onun da bir şeyler kullanma ihtimali olduğunu ‘’ açıklaması sırasında yazdığı sözler ile duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.