1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Günde 2 saat çalışarak 1500 TL kazanabileceksiniz! Evde paketleme işi başvuruları başladı…
Günde 2 saat çalışarak 1500 TL kazanabileceksiniz! Evde paketleme işi başvuruları başladı…

Günde 2 saat çalışarak 1500 TL kazanabileceksiniz! Evde paketleme işi başvuruları başladı…

Paketleme işi neredeyse her kadının çok rahat bir şekilde üstesinden gelebileceği bir iştir. Bu iş sayesinde tüm kadınlar evlerinde oturdukları yerden sadece 3 – 4 saat kadar kısa bir süre çalışarak aylık 1500 TL üzerinde maaş kazanabilirler.

A+A-

Paketleme işi neredeyse her kadının çok rahat bir şekilde üstesinden gelebileceği bir iştir. Bu iş sayesinde tüm kadınlar evlerinde oturdukları yerden sadece 3 – 4 saat kadar kısa bir süre çalışarak aylık 1500 TL üzerinde maaş kazanabilirler.

Yapılması gereken tek şey evde ek paketleme için iş veren yerler ile iletişime geçmek olacak. Tabi ki bu noktalarda başvuru şartlarını da yerine getirmek gerekir. Evde paketleme iş imkanları ile beraber kadınlar aylık ne kadar kazanacaklarını ve nerelere başvuru yapmaları gerektiğini de araştırıyor.

Kadınlar istihdam oranlarını daha üst düzeylere çıkarmak için başlatılan evde ek iş imkanları için araştırmalarına devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan korona virüs süreçlerinden dolayı evde para kazanmak daha cazip bir hale geldi. Evde paketleme iş imkanları da sadece bir tanesi olacak. Evden çıkmadan para kazanmak genel anlamda kadınlar için vazgeçilmeyecek adımlardan bir tanesi oluyor. Şu an kadınlar evden oturdukları yerden;

  1. Kına paketleme
  2. Bitki çayları paketleme
  3. Sabun paketleme
  4. Tek tokaları kutulama
  5. Kulak çubuklarını ambalajlama
  6. Evde nikah şekeri yapma
  7. Poşet katlama
  8. Kravat dikme gibi işler ile bol kazançlar elde etmeye devam ediyor.

Tabi ki başvuru yapacak kişilerin belirli işlemlere dikkat etmeleri de gerekiyor.

Evde paketleme iş başvuruları nasıl yapılır?

Evde ek iş paketleme iş başvuruları sırasında kadınların ilk olarak form doldurmaları gerekir. Bunun yanı sıra eğitim sertifika belgeleri almaları ve meslek danışmanlar tarafından kayıt oluşturmaları gerekir. Bu noktada cep telefonları ve gerekli iletişim bilgilerini vererek kayıt oluşturmaları istenir. Bunların ardından sistem üzerinde giren kişilerin iş bilgileri sürekli olarak araştırılan havuzda uygun niteliklerde olursa eşleştirmeler yapılacak. Eşleştirmeleri uyan kadınlar için SMS ile bilgilendirmeler yapılacak ve işler gönderilecektir. Ev hanımları bu işleri yaparak iş başı yapmalarının ardından para kazanmaya başlayacaklardır.

Evde kına paketlemeden nikah şekeri yapmaya kadar binlerce iş imkanı…

Kadınlar evde paketleme işleri kapsamında;

  1. Kına paketleme
  2. Mandal montajı yapma
  3. Nikah şekeri paketleme
  4. Poşet katlama
  5. Takı tasarımları
  6. Bitki çayları paketleme
  7. Evde sabun üretimi ve süsleme
  8. Tırnak kutulama
  9. Cetvel seti hazırlama gibi birçok farklı iş içerisinde yer alabilecekler.

Yapılan her iş başına belirli bir ödeme alacaklar. Kadınlar paketleme işi sayesinde eğer günde 3 – 4 saat kadar kısa süre çalışmalarına devam ederlerse bir ay içerisinde en az 1000 TL maaş alacaklardır. Bu gelir ile beraber hem ülke hem de hane ekonomisine katkı sunmayı başaracaklar. Kadınlar eğitim sertifika ve belgelerini dikkate alarak, evde yapmaları için uygun olan işler SMS ile iletilecektir. Söz konusu olan proje ile birçok farklı işlerde yer alabilecekler.

Evde kürdan paketleme işi.

Evde ek iş olarak yapılması mümkün olan onlarda kolay ve bol kazancı olan meslekler yer alıyor. Kürdan paketleme işi de bunlardan sadece bir tanesidir. Bu alanlarda dışarı ek iş veren firmalar iş yeri için çalışmak yerine evlere ek iş vererek daha düşük maliyet ile istenen işleri hedefliyorlar. Kürdan paketleme sırasında gerekli olan malzemelerin tamamı firmalar tarafından tedarik edilir ve kargo ile gönderilir. Ya da iş içerisinde yer alacak kişilerin firmalara giderek elden teslim almalarını isteyebilirler. Kürdan paketleme işi sırasında gerekli olan malzemeler; kürdan ve kürdan kutusu olurken bir de paketleme sırasında ellere zarar gelmesin diye plastik eldivenler olacaktır. Firma ile anlaşmalar yapıldığı anlarda kürdan adetlerinin paketlere ne kadar koyulacak olduğunun bilgisi verilecektir.

Vatandaşlara verilen zamana kadar işlerin yetiştirilmesi iş verenin gözlerinde işlerin sabitlenmesini sağlar ve devamlı bir gelir kaynağı olmasına yardımcı olur. Bazı firmalarda bu işler için maaş hesabı verilirken bazıları da verdikleri ürün kadar ödeme yaparlar. Bu iş sayesinde bir ay içerisinde ortalama olarak 600 ve 800 TL arasında para kazanmak mümkün olacak. Ellerin becerisi ve hızına göre ürün yapılması kapsamında kazançlar da yükselecektir. Evde ek iş ile kazanılacak güzel işlerden bir tanesi olacaktır. Çevrelerde yer alan firmalar aranarak bu konuda fikirler de alınabilir.

Evde mum paketleme işleri

Mum genel olarak düğünlerde, doğum günlerinde ya da ev süsleme gibi her alanda olan özel günlerde kullanılan malzemelerden bir tanesidir. Evde ek iş yapabilecek ve maliyeti en düşük olan işlerden bir tanesi olacaktır. Çoğu yerde kullanılan bir malzeme olmasının yanı sıra hem zevkli hem de kolay olan bir iştir. Renk renklerden oluşan, kokulu ya da dekor mumları olarak birçok çeşidi ile insanların göz zevklerinin canlanmasını sağlar. Bu işlere devam eden firmalar ya da iş yerlerinde vakit kazanmak bir de çalışan vatandaşların sigorta + yol + yemek masraflarından kurtularak iş yüklerini azaltırken maaşların daha az bütçeli olması için tercih edilir. Şu an evlere bu işi veren firmalar ile de anlaşmak gerekir. Firmalar ile anlaşmak kolaylık açısından daha iyi olacaktır. Çünkü gerekli malzemeleri tedarik etme konusunda zorluk çekmeye ya da uğraşmaya gerek kalmaz. Firmalar işleri yapacak vatandaşlar için gerekli malzemeleri mumları ve mumların koyulacak olduğu kutuları gönderecektir. İşler tek başlarına yapılacak olmasının yanı sıra ailelerden ya da komşulardan da yardımlar alınabilir. Ortak olarak çalışma daha çok iş yapılmasına yardımcı olacaktır. Tabi ki bu durum alınacak ödemelerin de ikiye katlanacak olmasına yardımcı olur. Mum paketleme sırasında işinden ürünleri daha doğru ve pratik bir şekilde yerleştirilmesi karşısında aylık iki bin  TL ye kadar kazanç elde etmek de mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.