1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Gülümsemesi İle Akıllara Kazınan Demet Özdemir İtiraf Etti! ‘Çok Dayak Yedim...’
Gülümsemesi İle Akıllara Kazınan Demet Özdemir İtiraf Etti! ‘Çok Dayak Yedim...’

Gülümsemesi İle Akıllara Kazınan Demet Özdemir İtiraf Etti! ‘Çok Dayak Yedim...’

Günümüzün en popüler oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, gülümsemesi ile neşeli birisi olduğunu da vurguluyor. 28 yaşında olan ve Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu, her zaman yüksek enerjisi ve kahkahası ile kişilerin gözünün önünde bulunuyor.

A+A-

Fakat Kocaeli’nde yaşadığı süreçlerde ailesi ile oldukça büyük sıkıntılar çekmiş. Demet Özdemir İstanbul’a gelmeden önce çok dayak yediğini itiraf ediyor.

Demet Özdemir henüz ilk meşhur olmaya başladığı dönemlerde bir röportaj esnasında her şeyi açıklamıştı. Ünlü olabilmek adına ailesinin dağıldığını vurgulamıştı. Fakat oyuncunun ele aldığı ünlülük kendi ünü değil, ablasının ünüydü. Derya Özdemir, Demet Özdemir’den önce ünlü olma yoluna giriyor ve Özdemir ailesi zor zamanlara giriş yapıyor.

Demet Özdemir’in Açıklaması

Demet Özdemir röportaj esnasında Kocaeli’nin küçük bir kasabasında yaşadıklarını söylüyor. Ablası, abisi ve anne babası ile birlikte bahçeli bir evde yaşam sürüyorlar. Çarkıfelek programına seyirci olarak giden ablası Mehmet Ali Erbil’le tanışıyor. Sunucunun ablasına ajansa kaydolma tavsiyesi ile birlikte ablası bir ajansa kaydoluyor. Ajansa kaydolan ablası henüz bir hafta geçmeden ilk teklifini alıyor. Ünlü olma uğruna evden kaçıyor ve İstanbul’a geliyor.

Babamdan Çekinirdik!

Başarılı oyuncu babasından çekindiklerini ve hiçbir şekilde makyaj yapamadıklarını itiraf ediyor. Henüz 9 yaşındayken, kendisinden 10 yaş büyük ablasının evden kaçmasına yardım ediyor. Annesi, babasını oyalarken ablası evden kaçıyor ve hayalleri uğruna İstanbul’a geliyor. Ablasının zaten babasından çok çekindiğini açıklayan oyuncu, babasının kendilerini sıra dayağına çektiğini de söylüyor.

Ablasının Mustafa Sandal’ın İsyankar şarkısında oynadığını ve bu klibi babasından gizlemeye çalıştıklarını söylüyor. Ayrıca oyuncu, ablasının kendileri için tek ışık olarak gözüktüğünü ve böylelikle Kocaeli’nden kurtulabileceklerini hayal ettiklerini de ekliyor.

İlerleyen zamanlar içerisinden babalarının gitmelerine izin verdiğini ancak kendisinin gelmediğini de ifade eden oyuncu, babasının yeniden evlendiğini söylüyor. Yıllarca ablası ile görüşmeyen oyuncu, kısa bir süre önce ablası ile yeniden görüşmeye başlamış. Bu durumun yalnızca ablasının inadı olduğunu da konuşmalarında bulunduruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.