1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine'nin popo krizi büyüyor!
Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine'nin popo krizi büyüyor!

Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine'nin popo krizi büyüyor!

İbo Show'un geçen haftaki konuklarından Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek arasında sular durulmuyor. Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasında fasılda yaşanan gerginlik kamuoyunun dikkatini çekti.

A+A-

Felaket Tellalı Onur Akay'ın konu ile ilgili dün yayınlanan yazısında Gülden Karaböcek'in suçlu olduğunu ve Ayşe Mine'ye popo atarak İbrahim tatlıses'in yanından kaydırdığını yazınca, Gülden Karaböcek ve o gün stüdyodaki çekimlere katılan Karaböcek'in kızından cevap gecikmedi. Karaböcek ve Mine Olacay Ünal Sert'e konuştu.

"Gereksiz Bir Tarışma"

Gülden Karaböcek, "Ben kimseyi itmedim. Ayrıca henüz ölmedim, bilerek yapılmış hiçbir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı birden, gelmedi. Ahmet Selçuk İlkan çağırdı. Önceden İbrahim'in yanındaydı. Faruk'un yanına gelerek araya girdiği kayıtlarda var. Faruk'u itti mi yer mi verdi bilemem. Bu mevzu çok uzadı. Gereksiz bir tartışma." ifadelerini kullanırken, kızı Nur Karaböcek ise, "Stüdyo da cep telefonu ile çekim yapmak yasaktı. Görüntüleri bizde sosyal medya da gördük. Annemin haberi bile yoktu, ben söyledim. Ve ben de orada içeride izledim. Kesinlikle Ayşe Mine'nin anlattığı gibi bir şey olmadı. Bu tür saçma sapan konularla Annemin üzülmesini istemem. Şarkıcı Onur Akay da, daha önce düet yaptığı Ayşe Mine ile tek taraflı konuşarak haberi medyaya servis etmiş, yaşananlar kesinlikle orada yazıldığı gibi değil. Aralarının açılması 1984 yılında ki İzmir Fuarı kadrosundan Ayşe Mine'nin çıkarılmasına dek uzanıyor." dedi.

"Tank Gibi Kadınım"

Ayşe Mine ise konu ile ilgili ilk kez konuştu. Mine, "O gün o beni itti orada. Bende üzüldüm uzaklaştım. Çünkü ben kırılgan bir yapıdayım. Uzaklaşınca herkes beni çağırdı, Ahmet Selçuk İlkan ve İbrahim Tatlıses de gördü. Görüntülerde onun ittiği var. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Bir kere Ayşe Mine'yim ben. Ben yer açmak istesem tank gibi kadınım. Ben bu iri yapımın altında çok hassas bir kadınım. Onun yaptığını ben mevzu bile etmedim. Beni poposu ile itti. Sonra da mevzuyu kendi lehine çevirdiler." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.