1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Google’dan Yeni Akıllı Telefon Google Pixel 4! Google Pixel 4 Özellikleri Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?
Google’dan Yeni Akıllı Telefon Google Pixel 4! Google Pixel 4 Özellikleri Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

Google’dan Yeni Akıllı Telefon Google Pixel 4! Google Pixel 4 Özellikleri Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

Son dönemlerde en çok merak edilen akıllı telefon modellerinden bir tanesi de Google Pixel 4 oldu. Bu akıllı telefonun dikkat çekici özellikleri pek çok kişi tarafından büyük bir ilgi konusu oldu. Fiyat performans bakımından son derecede iyi olan bu telefon birçok kişi tarafından beğeniyle karşılandı.

A+A-

Google Pixel 4 Özellikleri

Artılarıyla birçok kişi tarafından beğeniye karşılanan Google Pixel 4 özellikleri birçok kişi tarafından da merak ediliyor. Bu akıllı telefonda 90 Hz ekran yenileme hızı özelliği dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu akıllı telefonda yüz tarama özelliği de bulunuyor. Bu özelliği sayesinde özellikle de güvenlik konusunda hassas olan kişiler güvenilirliği daha üst noktada tutabiliyor. Yine hızlı ses asistanlarının olması sayesinde de kişiler bu telefon ile birlikte işlerini çok daha hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

Google Pixel 4 aynı zamanda kaliteli işletim sistemi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Sorunsuz bir güç ve performans deneyimi sayesinde kullanıcıların bu akıllı telefondan memnun kalmalarını sağlıyor. Kaliteli işletim sisteminin yanı sıra bu akıllı telefon kamera özellikleriyle de dikkat çekiyor. Güçlü çözünürlüğe sahip ön ve arka kamerası sayesinde kullanıcılar bu telefon ile birlikte oldukça iyi fotoğraf çekme deneyimini de yaşayabiliyorlar.

Birçok artısı olan Google Pixel 4 eksileriyle de bazı kişilerin akıllarını karıştırıyor. Bu akıllı telefonun depolama alanı için sadece 64 ve 128 GB seçeneklerinin bulunuyor olması eksiler arasında yer alıyor. Yine bu akıllı telefonun eksilerinden bir tanesi de yanında kulaklık verilmiyor olması. Tüm bunların yanı sıra tasarım konusunda da kullanıcıları çok memnun bırakmıyor. Bazı kullanıcılar bu telefona ilişkin olarak ses kalitesinin düşük olması ve pil ömrünün de yetersiz olmasından şikâyet ediyor.

Google Pixel 4 Artıları Nelerdir?

Piyasaya çıkmadan bile büyük merak uyandırmış olan Google Pixel 4 artıları da birçok kişi tarafından merak ediliyor. Düzenlenen lansmanda tanıtılan bu telefon birçok kişi için heyecan verici özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekmişti. Son derecede ilgi çekici özellikleri ve fiyat performans ilişkisi bakımından uygun olması birçok kullanıcıyı tatmin ediyor.

Son derecede yenilikçi bir tasarıma sahip olan Goggle Pixel 4 bu görünüşüyle de birçok kişi tarafından ilgi görüyor. Telefonun arka kamerasının kare şeklinde olması ve alüminyum çerçeve ile çerçevelenmesi son derecede farklı bir tarz yansıtıyor. Aynı zamanda oldukça dayanıklı bir telefon olmasından dolayı da pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Yine parmak izi tarayıcısının ekranın içinde yer alıyor olması da bu telefonu diğerlerinden farklı kılan özelliklerinden birisi arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.