1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Google Play Store’e Güncelleme Geldi! Hemen Uygulama Paylaşabilirsiniz…
Google Play Store’e Güncelleme Geldi! Hemen Uygulama Paylaşabilirsiniz…

Google Play Store’e Güncelleme Geldi! Hemen Uygulama Paylaşabilirsiniz…

Google Play Store’e eklenecek yeni özellik ile Android severler hayli heyecanlandı. Eklenecek olan bu özellik 9to5Google ekibi tarafından keşfedilerek, kullanıcıların kablosuz bir şekilde uygulama paylaşımlarına olanak sağlıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcı, bir başka telefonda yüklü olan uygulamayı rahatlık ile kullanabilecektir.

A+A-

Pto5Google, Android ekosistemleri ile alakalı yayımladığı bilgiler ile hayli dikkat çekmektedir. Android ile bu denli ilgilenen bu ekibin, duyumlarına göre bu özellik gerçekten de Google Play Store’a eklenir ise kullanıcıları birbirinin telefonlarındaki uygulamaları kolaylık ile indirmeden kullanabileceklerdir.

Zaten kablosuz veri aktarımı yapabilen Android ekosistemindeki kullanıcılar, eklenecek bu yeni özellik ile kablosuz bir şekilde uygulama aktarımı da yapabileceklerdir. Eklenmesi planlanan bu özellik ile kişinin telefonunda uygulama olmasa dahi cihazda yer kaplamadan bir başkasının telefonu ile uygulamalara erişebilecektir.  

Google Play Store’e Güncellemesi

Bu yeni özelliğe, Google Play Store’den Uygulamalarım menüsü üzerinden erişebileceksiniz. Uygulama paylaşımı yapmak isteyen kullanıcı, Uygulamalarım sekmesine girdikten sonra paylaşmak istediği uygulamayı kolaylık ile belirleyebilecektir.

Uygulama paylaşımı yapmak isteyen taraf bunu yaparken, uygulamayı kullanmak isteyen karşı taraf,  Google Play Stor’u açarak telefonun kendisini bulmasını sağlayacak. Yalnız bu adımların sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için Bluetooth ya d Wi-Fi ile bağlı olması gerekir.

Yapılan tüm bu değerlendirmeler ile alakalı Google herhangi bir açıklamada bulunmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.