1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Google Pixel 5 Piyasaya Çıktı! Tasarımı ve Özellikleri Dair Tüm Detaylar…
Google Pixel 5 Piyasaya Çıktı! Tasarımı ve Özellikleri Dair Tüm Detaylar…

Google Pixel 5 Piyasaya Çıktı! Tasarımı ve Özellikleri Dair Tüm Detaylar…

Google’ın sevenleri tarafından merakla beklediği yeni akıllı telefonu Google Pixel 5 için geri sayım başladı. Detaylara gelecek olursak eğer telefon henüz duyurulmamış iken telefonun tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı.

A+A-

Google Pixel 5 için geri sayım başladı. Telefon tanıtımından önce birden fazla özelliğini ortaya çıkardı. Duyulan bilgilere göre Google’ın yeni telefonu 6 inç Full HD+OLED ekranla geleceği söylendi. Google Pixel 5 HDR desteğine de sahip olacak. Ürünün en dikkat çekici özelliklerinden biri de 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olmasıdır. Tüm bunlara ek olarak ekran panelini Gorilla Glass 6 cam kaplamayla koruyor ve olası darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip.

Ön kamera kısmı sol üst köşede bulunan Google Pixel 5’te kamera dışarıya çıkıntılı değil de ekran kısmına gömülü olarak karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan Google Pixel 8 MP çözünürlüğünde görüntü alabiliyor. Yeni çıkacak olan telefon IP68 sertifikasına sahip olması nedeni ile cihaz hem suya hem de toza karşı dayanıklılık özelliğine sahip.

Cihazın arka yüzünde çift kamera bulunurken 12.2 MP çözünürlüğünde görüntü alabilirken ana kameralarına Sony marka kamera kullanıyor. Google Pixel 5 aynı zamanda oldukça geniş bir çekim olanağı sunarak 16 MP geniş açılı sensöre sahip.m gücünü alıyor. 5G desteği ile gelmesi beklenen cihaz, Qualcamm’un Snapdragon 765G işlemcisinden tüm gücünü alıyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızasıyla piyasaya çıkarılcak olan ürün 4080 mAh kapsiteli batarya kullanılıyor. Cihaz kutusunun içerisinde 18W hızlı şarj adaptörü de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.