1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Google beklenen özelliği Android 11'den çıkardı! Kullanıcılar gelen bu habere üzülecek…!
Google beklenen özelliği Android 11'den çıkardı! Kullanıcılar gelen bu habere üzülecek…!

Google beklenen özelliği Android 11'den çıkardı! Kullanıcılar gelen bu habere üzülecek…!

Android 11 birçok vatandaş tarafından merak ediliyor. Akıl sır ermeyecek kadar birçok farklı yeniliği içerisinde barındırması ile dikkatleri çeken ürünün beta sürümü geçtiğimiz günler içerisinde halka sunuldu. Bu beta sürümü içerisinde ortalama olarak ondan fazla yeni özellik mevcut. Google üzerinde Android 11 üstünde yer alan çalışmalarına da hızlı bir şekilde devam ediyor.

A+A-

Birçok farklı sürümü ile yer alan cihaz kullanıcıları üzecek bir gelişme ile dikkatleri üzerine çekti. Kullanıcılar tarafından büyük bir merak ile beklenen bu özellik maalesef ki cihaz üzerinden çıkarıldı.

ABD merkezli olarak yer alan ve teknoloji şirketi olan Google'ın bir süredir üzerinde bir hayli çalışma saati harcadığı yeni işletim sistemleri adına Androin 11 için kullanıcıların üzülmesine neden olacak haber geldi. Cihazda yer gelen geliştirme sürümlerinin üzerinde yer alan kaydırak ekran görüntüsü alma özelliğinin kaldırılacağı ve final sürümü içerisinde yer almayacağı eklenen bilgiler arasında oldu.

Android 11 için geliştirilmiş olan mühendislik takımı içerisinde yer alan Dan Sandler, sosyal medya platformu içerisinde bir açıklamada bulundu. Bu açıklama sırasında final sürümüne söz konusu olan özelliğin dahil edilmediği ve kullanıcıların deneyimlerinin nedenleri ile aldıklarını dile getirdi.

Android 11 için gelecek özellikler nelerdir?

Beta sürümlerinin kullanıcılar için yayına girmesi ile beraber Android 11 için gelecek özellikler de tam anlamı ile resmiyet kazandı. Beta sürümü incelenecek olur ise Youtube, Spotify gibi uygulamalar üzerinde çalınan medyaların Android 11'in sadece hızlı ayarlarına özel bir bölümüne sahip olması dikkatleri çekecek.

Aynı özellik için dahili olarak yer alan akıllı telefon hafızası içerisine yer alan şarkıların da kontrol edilmesi adına özellik mevcut. Yeni güç menüsü içerisinde mevcut olarak yer alacak '' Cihaz kontrolleri, kartlar ve geçişler gibi noktaların yer alması da dikkatleri çekiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.