1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Gizemler tek tek çözülmeye başlıyor: Atiye dizisinin 3. Sezonu ne zaman yayına başlayacak? Atiye yeni sezon tarihi
Gizemler tek tek çözülmeye başlıyor: Atiye dizisinin 3. Sezonu ne zaman yayına başlayacak? Atiye yeni sezon tarihi

Gizemler tek tek çözülmeye başlıyor: Atiye dizisinin 3. Sezonu ne zaman yayına başlayacak? Atiye yeni sezon tarihi

Atiye dizisi 3. Sezonune zaman başlayacak sorusu sıklıkla sorulurken; yeni gizemler de ortaya çıkmaya başladı. Netflix platformunda başarısı ile adından bir hayli söz ettiren Türk dizilerinden bir tanesi olan Atiye yeni sezon tarihi tüm sevenleri tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor.

A+A-

Hayranları tarafından Atiye dizisi 3. Sezon bölümleri ne zaman ekranlara gelecek sorusunun yanıtları aranıyor. Sizler için Atiye yeni sezon tarihini ne zaman açıklayacak? İşte sizler için Atiye dizisi hakkında merak edilen tüm detayları açıklayacağız.

Atiye 3. Sezon ne zaman ekranlara gelecek?

Korona virüs salgın süreçlerinden dolayı Atiye 3. Sezon çekimlerine durdurulma kararı verilmişti. Alınan kararlar ve tedbirler kapsamında 3. Sezon çekimlerine hız kesmeden devam etmeye başlandı. Dizi 3. Sezon çekimlerinin başlamasının ardından bu sezon final yapması hakkında açıklamaların gelmesi de bekleniyor.

Atiye dizisi 2. Sezon 1. Bölümünde neler oldu?

Atiye dizisi 2. Sezon 1. Bölümünde neler olduğu bir hayli araştırılan konulardan bir tanesi oluyor. Kendisini var olmadığı konusunda rahatsız edici bir şekilde gelişen yeni gerçeklik içerisinde buluna Atiye, her şeyin başlangıcı olacağı yerde yeni bir isim ile tanışır.

Atiye dizisi 2. Sezon 2. Bölümünde neler oldu?

Atiye dizisi 2. Sezon 2. Bölümünde neler olduğu en çok merak edilen konulardan bir tanesi oluyor. Serdar; Atiye’nin her anında izlenmesi için Hannah’ı görevlendirmeyi tercih eder. Atiye; Erhan’ın madencilik işleri ile beraber Serdar arasında nasıl bir bağlantı olduğunu öğrenirken bir yandan da Erhan’ın geçmişinden gelen bir isim ile tanışır.

Atiye dizisi 2. Sezon 3. Bölümünde neler oldu?

Atiye dizisi 2. Sezon 3. Bölümünde neler olduğu bir hayli merak edilerek araştırılan konulardan bir tanesi olurken Atiye, Erhan’a Nazım’a ait olan bir defteri gösterir. Defterde doğurganlığa ait bir sembol olduğunu görür. Mustafa ise bu süreçlerde Serap’ın nasıl bir geçmişi olduğunu araştırmaya devam ederken Atiye, şaşırtıcı bir gerçek olduğunun farkına varır.

Atiye dizisi 2. Sezon 4. Bölümünde neler oldu?

Atiye dizisi 2. Sezon 4. Bölümünde neler olduğu incelenirken bir anda Ozan’ın kaderinin pamuk ipliğine bağlanmak istediği anlarda Serdar da Atiye’nin nerede olduğunu bulmak için uğraşır. Atiye bir anda dünyanın geleceğinin sadece kendi elleri arasında olduğunu öğreniyor.

Atiye dizisi 2. Sezon 5. Bölümünde neler oldu?

Atiye dizisi 2. Sezon 5. Bölümünde neler olduğu araştırılırken Melek bulduğu tüm parçaları bir araya getirmek için uğraşır. Hannah, Erhan’ı bulmak için uğraştığı sürelerde Nazım’ı çok zorlar. Erhan le beraber Atiye’yi Kapadokya sınırlarında çok yardımsever birisi bekler.

Atiye dizisi 2. Sezon 6. Bölümünde neler oldu?

Atiye dizisi 2. Sezon 6. Bölümünde neler olduğu merak edilirken Serap; Melek’e karşı bir işaret gönderecek. Seher, Atiye’ye bir anda Erhan’ın onu hatırlamasına ciddi anlamda yardım edecek bir yazıtı gösterecek. Fakat Atiye’nin bu anlarda yolculukların sekteye uğramasına neden olur.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.