1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Gizem Dolu Dirty John Dizisi Geri Dönüyor! Dirty John 2. Sezon Ne Zaman?
Gizem Dolu Dirty John Dizisi Geri Dönüyor! Dirty John 2. Sezon Ne Zaman?

Gizem Dolu Dirty John Dizisi Geri Dönüyor! Dirty John 2. Sezon Ne Zaman?

Netflix’in gerçek hayattan uyarlanan dizisi Dirty John, yeni sezonu ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayın tarihi 14 Ağustos olarak açıklandı!

A+A-

Netflix’in gerçek hayattan uyarlanan dizisi Dirty John, yeni sezonu ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayın tarihi 14 Ağustos olarak açıklandı!

Dirty John 2. Sezon Yayın Tarihi

Dizinin 2.sezonu, 1980’li yıllarda Amerika’nın San Diego eyaletinde yaşayan varlıklı bir çift olan Dan ve Betty Broderick’in manşetlere taşınan boşanmasını yeniden ele alıyor.

İlk sezondan tamamen farklı olarak; karısını asistanı ile aldatan “Dirty” John’un hikayesine odaklanıyor. Dizi, 2019’de yayımlanan 1.sezonu ile izleyiciyi büyülemişti. John Meehan ve Debra Newell’in gerçek hayat hikayelerinin ardından, dizi önümüzdeki günlerde 2.sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ancak bu kez, tamamen farklı bir hikaye işlenecek!

2018’deki galasından 11 ay sonra, Kasım 2019’da izleyiciyle buluşan Dirty John dizisinin yeni sezonu, 14 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.

2. Sezonda Betty Broderick’in Hikayesi Anlatılacak

Dizinin ilk sezonu, John Meehan’ın hayatını ele alıyordu. 2.sezonda ise, kocası ve onun ikinci karısının cinayeti ile hüküm giyen Betty Broderick’e odaklanılacak.

Betty Bisceglia, 1960’lı yıllarda Dan Broderick ile tanıştı ve 1969 yılında dünya evine girdiler. Betty, eşinden 5 çocuk yaptı. Ancak, 1982 yılında Dan, eşini asistanı Linda Kolkena ile aldattı. Daha sonra, Betty şüphelenmeye başladı. Başlangıçta Dan ilişkisini inkar etmiş olsa da, daha sonra asistanıyla evlenerek ihaneti kabul etti.

Betty ve Dan çifti arasında süren karmaşık boşanma süreci, velayet savaşları ve sonunda bir de cinayet içeriyordu.

Dirty John 2. Sezon Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yıldızlarla dolu olan dizi, 2.sezon için de bazı büyük yetenekler ile anlaştı. Amanda Peet, dizide Betty karakterine hayat verecek. Kocası Dan’ı canlandıracak isim ise Christian Slater oldu.

Amanda Peet Kimdir?

Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Amanda Peet, 1972 yılında Amerika’nın New York eyaletinde dünyaya geldi.

2006 yılında eşi David Benioff ile dünya evine girdi ve 3 çocukları oldu.

Onlarca yıldır oyunculuk sektöründe çalışan güzel oyuncuyu pek çok kişi, 2012 yılında Ashton Kutcherile birlikte rol aldığı romantik komedi türündeki Aşk Gibi Bir Şey filminden tanıyor. Bir HBO dizisi olan Toget herness’da canlandırdığı Tina Morris karakteri de izleyiciden büyük beğeni topladı.

Şimdi de,Dirty John dizisi 2.sezonunda Betty Broderick karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncunun rol aldığı dizi ve filmler ise şöyle:

  • Komşum bir Katil
  • Aşk Gibi Bir Şey
  • Aşkta Her Şey Mümkün
  • Şeytan Kadın
  • Katil Komşum Geri Döndü
  • Kimlik Hırsızı
  • Melinda ve Melinda
  • Griffin& Phoenix
  • Merhaba Dünyalı
  • The X Files: I WantToBelieve
  • 2012

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.