1. HABERLER

  2. OYUN

  3. Ghost of Tsushima Oyununa Ücretsiz Tema
Ghost of Tsushima Oyununa Ücretsiz Tema

Ghost of Tsushima Oyununa Ücretsiz Tema

Ghost of Tsushima’nın PS 4 dinamik teması ücretsiz hale getirildi. PlayStation 4 dinamik teması Ghost of Tsushima için yeniden ücretsiz olarak sunuldu. Peki, nasıl aktive edilir? Aktive etmek için gereken kodlar nedir? Soruların cevapları haberimizin devamında...

A+A-

Ghost of Tsushima’nın PS 4 dinamik teması ücretsiz hale getirildi. PlayStation 4 dinamik teması Ghost of Tsushima için yeniden ücretsiz olarak sunuldu. Peki, nasıl aktive edilir? Aktive etmek için gereken kodlar nedir? 

PlayStation 4 kullanıcıları tarafından 2020 yılının merakla beklenen oyunlardan bir tanesi Ghost ofTsushima.  Bu yılın en çok beklenen oyunlarından olan Ghost of Tsushima için ücretsiz tema yayınlandı.

PlayStation 4’ün beklenen oyunlarından birisi olan Ghost of Tsushima 1274 Japonya’sında geçiyor. Bu tarihte yaşayan samuraylardan ilham alınmış oyunda. Eğlenceli bir aksiyon macera oyunu. Amaç Jin Sakai isimli bir samurayı hayatta tutmak.

Moğol istilasına karşı bu samurayı kullanarak direnişe liderlik ediyoruz. Daha önce de 2019 yılında oyun için Sony ve Sucker Punch firmaları ücretsiz temayı kullanıma sunmuştu. O zaman kaçıranlar için tema tekrardan PS 4 kullanıcılarıyla paylaşıldı.

Tema Nasıl Aktive Edilir?

PS4 sahiplerinin uzun zamandır beklediği oyun olan Ghost of Tsushima’nın ücretsiz temasının yayınlanması üzerine herkesin merak ettiği şey temanın nasıl aktive edileceği. Ücretsiz temayı aktive etmek için gereken bölgesel kodlara ihtiyaç var.

Kodlar dünyanın hangi bölgesinde olduğunuza göre değişiyor ve kodlar olmadan temanın aktive edilmesi mümkün değil. Bu bölgesel kodlar kullanılarak PS4 için yayınlanan Ghost of Tsushima dinamik ücretsizteması kullanılabilecek. İşte beklene oyun için verilen o kodlar:

  • Amerika: 5NEC-F9N4-75M8
  • Avrupa/Avustralya/Yeni Zelanda/Rusya/Orta Doğu/Afrika/Hindistan: 8T2T-CRNJ-FM72
  • Japonya: N4TK-59NH-2LH3
  • Kore: EM56-NTNC-EHX8
  • Asya: DHLN-HANF-F6LH

Ücretsiz temayı indirmenin ardından PS4 sistem ayarlarına gidip Temalar seçeneğinden PS4 Ghost of Tsushima ücretsiz dinamik temasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eski çağlardaki samuraylardan ilham alarak yapılmış savaş oyunu Ghost of Tsushima ülkemizde 17 Temmuz 2020 Cuma günü Türkçe altyazılı seçeneğiyle PS4 için piyasaya sürülecek. TGA 2019 töreniyle bu yaz piyasaya sürüleceği duyurulmuştu zaten. TGA 2019 töreninden önce de 2019 yılının State of Play’inde görmüştük. Törenlerde gösterildiğinden beri merakla beklenen bu oyun sonunda bu ya piyasaya sürülmüş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.